MEGANE – A kompakt ötajtós ferdehátú

Renault MEGANE

akár fix havi 84 900 Ft-tól, 14,94% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit Finanszírozással!* Referencia THM: 15,49%
kezdő listaár 8 449 000 Ft
árlista letöltése

Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000,-Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 14,29%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 287 239,-Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 287 239,-Ft, havidíj: 64 622,-Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000,-Ft, referencia THM érték: 15,49%.

dizájn A kompakt ötajtós

Harmonikus vonalvezetés, karakteres megjelenés és gondosan kialakított részletek... A vonzó és dinamikus Megane elegáns vonalvezetését a csúcstechnológiás utastér egészíti ki. Készüljön fel az autóra szegeződő tekintetekre!

 

az utastér kényelme

Innováció a jó közérzet és a biztonság szolgálatában

Technológiáinknak köszönhetően kiváló vezetési élményben lesz része: Renault EASY DRIVE vezetéstámogató technológiák, EASY LINK beépített multimédia rendszer, MULTI-SENSE vezérlők… 

EASY LINK rendszer - MEGANE

Dobja fel utazásait az EASY LINK multimédia rendszer segítségével

Készen áll a páratlan élményre? Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal is kompatibilis EASY LINK multimédia rendszeren keresztül az alkalmazásokat és az online szolgáltatásokat könnyedén elérheti a Megane középső, 9,3’’-os képernyőjén.

MULTI-SENSE - MEGANE

Személyre szabott vezetési élmény a MULTI-SENSE rendszerrel

Motorreakció- és hang, szervokormány viselkedése, hangulatvilágítás kiválasztása, digitális műszeregység személyre szabása... A MULTI-SENSE segítségével 4 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco, Kényelem és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait.

MEGANE – külső megjelenés, oldalról

Ismerje meg a Renault EASY DRIVE vezetéstámogató technológiákat

Utazzon teljes nyugalomban! Segítség a hosszabb utakon és nagy forgalomban, Stop & Go adaptív tempomat, AEBS aktív vészfékező rendszer kerékpáros- és gyalogosérzékelővel… Innovációinknak köszönhetően vezetéstámogató technológiáink nagyobb biztonságot és könnyebb vezetést biztosítanak.  

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő MEGANE verziót!

equilibre

equilibre

  • Benzin
kezdő listaár 8 449 000 Ft
techno

techno

  • Benzin
  • Dízel
kezdő listaár 9 449 000 Ft
R.S. line

R.S. line

  • Benzin
kezdő listaár 10 999 000 Ft

verzió

MEGANE R.S. Line

Megane R.S. Line: sportos elemek, egyedi személyiség.

MEGANE R.S. Line – külső megjelenés

A sportosabb autó

A Megane R.S. Line külső megjelenésében érzéki vonalaival, az R.S. választékába tartozó, emblematikus F1 jelöléssel, hátsó lökhárítójával, krómozott kipufogójával, illetve a 17’’-os és 18’’-os felnikkel hívja fel magára a figyelmet. Az autó belső terét a szénfekete és jellegzetes varrással díszített elemek, bőrborítású R.S. kormány, az alumínium sportpedál és a beépített fejtámlákkal ellátott Alcantara® ülések teszik igazán vonzóvá.

MEGANE Grandtour

Dizájn, felszereltség, technológiák, motorválaszték… A Megane Grandtour újradefiniálja a Megane kombi verzióját és új dimenziót ad az utazásoknak.

MEGANE Estate – Külső megjelenés

Az elegáns és variálható kombi

Kifinomult vonalak, kiemelkedő méretű rakodóhossz, tágas és variálható csomagtér, számos tárolóhely – a Megane  kombi verziója eleganciát és sokoldalúságot sugároz.

 

Egy rövid út a városban vagy egy hosszabb utazás vidékre? Az E-TECH Plug-in Hybrid motorral is választható Megane Grandtour az elektromos autók rugalmasságát és kényelmét (akár 65 km-es hatótáv 100%-ban elektromos módban) a benzinmotoros autókkal ötvözi, így a hatótáv semmilyen szinten nem jelent akadályt. Vezessen gondtalanul!

 

* WLTP szerinti városi fogyasztás.
 

Új Renault MEGANE - részletek

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 08. 10. és 2022. 09. 10. között MEGANE Equilibre TCe 140 modellre igényelt és legkésőbb 2022. 10. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 84 900,- Ft-os havidíj 8 449 000 Ft bruttó vételár, 4 224 500 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 13,81% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 4 224 500,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 1 839 075,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 6 063 575,-Ft. 
Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000,-Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 14,29%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 287 239,-Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 287 239,-Ft, havidíj: 64 622,-Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000,-Ft, referencia THM érték: 15,49%.
A THM meghatározása a 2022. 08. 10. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a RENAULT Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

Ismerje meg további modelljeinket!

Megane Grandtour
Megane Grandtour
kezdő listaár 8 699 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet