Új Renault MEGANE Grandtour – külső megjelenés

Motorok

Új Renault MEGANE Grandtour

Fedezze fel a verziókhoz elérhető motorokat!

Zen
Zen
Intens
Intens
R.S. Line
R.S. Line

Benzin (4)

TCe 115Kezdő listaár
7 349 000 Ft
TCe 140Kezdő listaár
7 499 000 Ft
Kezdő listaár
8 049 000 Ft
Kezdő listaár
8 549 000 Ft
TCe 140 EDC
TCe 160 EDCKezdő listaár
9 399 000 Ft
Blue dCi 115
Blue dCi 115 EDCKezdő listaár
8 049 000 Ft
Kezdő listaár
8 599 000 Ft
Kezdő listaár
9 099 000 Ft

Részletes műszaki adatok

További információk a motorokkal kapcsolatban

TCe 115 FAP

A sokoldalú útitárs

 

A kényelmet és a dinamizmust kiválóan ötvöző, 1,3 literes, 115 lóerős motor minden igénynek megfelel, így ideális társsá válik a hétköznapok során. Vezessen teljes nyugalomban!

TCe 140 FAP EDC

Az optimális választás

 

140 LE teljesítmény, 240 Nm nyomaték, 6 sebességes manuális és duplakuplungos, 7 sebességes automata váltó…Az 1,3 literes, közvetlen befecskendezésű turbó benzinmotor könnyed és dinamikus gyorsulást, valamint még nagyobb vezetési élményt biztosít.

TCe 160 FAP EDC

A vezetés öröme

 

Ez az 1,3 literes, közvetlen befecskendezésű turbó benzinmotor a 270 Nm-es nyomatéknak és a duplakuplungos, 7 sebességes automata váltónak köszönhetően maximális vezetési élményt biztosít. Szeretne még nagyobb teljesítményt? Aktiválja a Sport módot a MULTI-SENSE rendszerben, és érezze a különbséget!

  • Új Renault MEGANE Grandtour - dízelmotor

Blue dCi 115 és Blue dCi 115 EDC

A hatékony megoldás

A 6 sebességes manuális és duplakuplungos, 7 sebességes automata váltóval is elérhető dízelmotor kiváló vezetési élményt biztosít, miközben alacsony fogyasztást tesz lehetővé. Kitűnő választás nagy utazásokhoz!

  • Új Renault MEGANE Grandtour E-TECH

E-TECH Plug-in Hybrid

Maga az innováció

Válassza az egyedülálló vezetési élményt! A Renault szakértői által kidolgozott több mint 150 szabadalommal levédett E-TECH tölthető hibrid motor egy újgenerációs, 1,6 literes, részecskeszűrővel ellátott benzinmotort, 2 elektromos motort, egy több módozatú, tengelykapcsoló nélküli váltót, továbbá egy 9,8 kWh teljesítményű akkumulátort tartalmaz, amelyet mind a Formula–1 és a Z.E. terén szerzett szakértelmünk ihletett. Az eredmény? Kevesebb CO2-kibocsátás és alacsonyabb költségek az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásnak köszönhetően.


A városban akár 65 km-es(1), illetve vegyes fogyasztás mellett akár 50 km-es(2) hatótáv (135 km/h sebességig) azt jelenti, hogy az autó indulása minden esetben elektromosan történik, illetve hogy a mindennapok során bátran kihasználhatja az elektromos autó minden előnyét, de a hatótáv a hibrid módnak köszönhetően a hosszabb utak során sem jelent akadályt. Csend, kényelem, gördülékenység és könnyen kezelhetőség... készen áll a páratlan vezetési élményre?
 

Ismerje meg a verziót!

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): ez az új protokoll a NEDC protokollhoz képest sokkal pontosabb eredményeket biztosít a mindennapos vezetésre vonatkozóan.

(1) városi fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)

(2) vegyes fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)

Új Renault MEGANE Grandtour - részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Új Megane
Új Megane
Kezdő listaár 7 049 000 Ft
Kezdő listaár
Új Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid
Új Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid
Kezdő listaár 11 099 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet