Új Renault MEGANE Grandtour - külső megjelenés

Kifejező stílus
Renault Megane Grandtour

külső dizájn

Karakteres megjelenés

A Megane Grandtour stílusos megjelenésével újraértelmezi a Megane kombi verzióját. 

Új Renault MEGANE Grandtour - külső megjelenés
Új Renault MEGANE Grandtour - külső megjelenés
Új Renault MEGANE Grandtour - külső megjelenés

erősségek

Kényelem és variálhatóság

A Megane Grandtour mind kívül, mind belül kifejezetten egyedi kialakítású. 

Új MEGANE Estate - csomagtér

Jöhetnek a nagy bőröndök... A Megane Grandtour egyetlen mozdulattal ledönthető Easy Break hátsó üléssora rekordméretű (2,7 m-es) rakodóhosszt, illetve tágas és variálható csomagteret (akár 563 L) biztosít, számos tárolóhellyel.

Új MEGANE Grandtour - úttartás

A még nagyobb kényelem és praktikum jegyében saját komfortját tovább fokozhatja a személyre szabható, 10,2’’-os digitális műszeregységen és az EASY LINK 9,3’’-os multimédia kijelzőn keresztül: online navigáció, technológiák, vezetéstámogató technológiák, MULTI-SENSE beállítások.

Új MEGANE Grandtour - LED fényszóró

A Full LED „Pure Vision” technológia megnöveli a fényszórók fényét, így napközben és éjjel is optimális láthatósága lesz az autónak és a többi közlekedőt sem fogja elvakítani.

belső dizájn Elegáns és ergonomikus belső tér

Intuitív vezérlők, tágas tárolóhelyek, optimális kényelem és gondosan kialakított részletek… Vajon Önnek mi dolga lehet még a Megane Grandtour volánja mögött ülve? Hátradőlni és élvezni az utazást!

Renault MEGANE Grandtour - részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Megane
Megane
kezdő listaár 7 949 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet