MEGANE Estate kombi – külső megjelenés

Renault MEGANE Grandtour

Technológia a siker útján
kezdő listaár 8 199 000 Ft
árlista letöltése
MEGANE E-TECH Hybrid

dizájn Az elegáns és variálható kombi

Karakteres kialakítás, dinamikus vonalvezetés és gondosan kidolgozott részletek – a Megane Grandtour egy igazán elegáns és sokoldalú kombi.

tágas és variálható

Alakítsa át az utasteret igényei szerint!

Variálható csomagtér, rekordméretű rakodóhossz, számos tárolóhely – a Megane Grandtour egyszerre kényelmes, stílusos és praktikus kialakítású. Igazi társ a mindennapokban!

Új MEGANE Estate – hátsó ülések

Alakítsa ki a belső teret saját kedve szerint...

Teli csomagtérrel kell utaznia? A Megane Grandtour utasterében az Easy Break ledönthető hátsó üléssornak és a lapos csomagtérpadlónak köszönhetően bármit elszállíthat, anélkül, hogy a kényelemről le kellene mondania. Csak pakoljon be, és utazzon maximális kényelem mellett!

Új MEGANE Estate – Rakodókapacitás

... és használja ki a tágas és alakítható csomagtérben rejlő lehetőségeket!

Tágas csomagtér (akár 563 L), rekordméretű rakodóhossz (2,7 m) és tágas tárolóhelyek - a Megane Grandtour bármilyen igénynek képes megfelelni. Akár a legnagyobb igényeknek is!

hibrid

E-TechPlug-in Hybrid

Az egyedülálló vezetési élményt az E-Tech Plug-in hybrid verzió az elektromos motorok és a benzinmotor együttesének sokoldalúságával biztosítja.

Új MEGANE Estate E-TECH – külső megjelenés

Az 1,6 literes benzinmotort és a 2 elektromos motort együttesen használó, E-Tech Plug-in Hybrid technológia igazi sokoldalúságot biztosít a Megane Grandtour számára. Az elindulások során az autó teljesen elektromos módban kezdi meg a gyorsulást, így csöndes és kényelmes vezetést, illetve páratlan rugalmasságot biztosít (akár 65 km(1) hatótáv 100%-ban elektromos üzemmódban a városi használat során). Elérkezett a nyaralás ideje? A hatótáv a nagyobb utakon sem okoz gondot, így nyugodtan útnak indulhat (akár 50 km(2) hatótáv elektromos módban, vegyes használat során).

 

ismerje meg a verziót!tudjon meg többet: E-Tech Plug-in hybrid

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): ez az új protokoll a NEDC protokollhoz képest sokkal pontosabb eredményeket biztosít a mindennapos vezetésre vonatkozóan.

(1) városi fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)

(2) vegyes fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)

verzió

Megane Grandtour R.S. Line

A Megane Grandtour R.S. Line megjelenése karakteres és sportos.

Új MEGANE Estate R.S. Line – külső megjelenés

A sportos kombi

Az R.S. Line választékába tartozó emblematikus F1 jelölés, hátsó lökhárító krómozott kipufogóval, egyedi 17’’-os és 18’’-os felnik, R.S. bőrkormány, alumínium sportpedál, Alcantara® kárpitozás beépített fejtámlákkal… Érzéki vonalaival és gondosan kidolgozott részleteivel a Megane Grandtour stílusa kiemelkedő. Akár csak a tulajdonosa!

ismerje meg a verziót!

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő MEGANE Grandtour verziót!

equilibre

equilibre

  • Benzin
kezdő listaár 8 199 000 Ft
techno

techno

  • Benzin
  • Dízel
kezdő listaár 9 199 000 Ft
R.S. line

R.S. line

  • Benzin
kezdő listaár 10 749 000 Ft
techno E-Tech

techno E-Tech

  • Plug-in Hybrid
kezdő listaár 13 499 000 Ft

Renault MEGANE Grandtour - részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Megane
Megane
kezdő listaár 7 949 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet