Új Megane GrandCoupé

RENAULT MEGANE GRANDCOUPÉ

Technológia a siker útján
kezdő listaár 7 899 000 Ft
árlista letöltése

dizájn A vonzó és gondosan kialakított szedán

Sportos kialakítás, krómozott hűtőráccsal ellátott, újragondolt orr-rész, C-alakú fényjegy, 16“, 17“ és 18“-os felnik, elegáns belső tér számtalan technológiával... A  Renault Megane GrandCoupé készen a kalandokra. Felkészült az ellenállhatatlan csábításra?

az utastér kényelme

Innovatív technológiák

RENAULT LINK rendszer - Új RenaultMEGANE GrandCoupé

RENAULT LINK multimédia rendszer

Készen áll a páratlan vezetési élményre? Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal is kompatibilis RENAULT LINK rendszeren keresztül könnyedén elérheti a multimédiás tartalmakat a Megane GrandCoupé középső, 9,3”-os érintőképernyőjén.

MULTI-SENSE rendszer - Új Renault MEGANE GrandCoupé

MULTI-SENSE

A MULTI-SENSE segítségével 8 hangulatvilágítás és 4 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco, Kényelem és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait: motorreakció- és hang, szervokormány viselkedése vagy a digitális műszeregység személyre szabása...

 Új Renault MEGANE GrandCoupé - Vezetéstámogató technológiák

vezetéstámogató technológiák

Stop & Go adaptív tempomat, Renault Park Assist félautomata parkolóasszisztens, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, AEBS aktív vészfékező rendszer gyalogosérzékelővel, fáradtságérzékelő rendszer, Head-up display, Automata Renault Kártya… A manőverezést megkönnyítő és a mindennapos biztonságot nyújtó innovatív technológiák segítségével mindig nyugodtan vezethet.

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő Megane GrandCoupé verziót!

Zen

Zen

  • Benzin
kezdő listaár 7 899 000 Ft
Intens

Intens

  • Benzin
  • Dízel
kezdő listaár 8 449 000 Ft

Renault MEGANE GrandCoupé - részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Megane Grandtour
Megane Grandtour
kezdő listaár 8 199 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet