Új Renault MEGANE GrandCoupé

A Renault bemutatja

Új Renault MEGANE GrandCoupé

A lenyűgöző technológiákkal felszerelt, dinamikus szedán

Új Renault MEGANE GrandCoupé
  • Új Renault MEGANE GrandCoupé – külső megjelenés

Még nagyobb vonzerő és még több technológia

Új Renault MEGANE GrandCoupé

A vonzó és kifinomult kialakítású szedán...

Újragondolt orr-rész új hűtőráccsal, a Renault márka emblematikus C-alakú fényjegye, 16’’-os, 17’’-os és 18’’-os felnik, elektromosan nyitható panoráma üvegtető – az Új Renault MEGANE GrandCoupé egy igazán sportos és dinamikus kialakítású autó, amelynek belső tere is maga a vonzerő: krómozott elemek, szatén borítás, szálcsiszolt alumíniumbetétek, új ezüstszürke varrással díszitett kárpitozás...  Készen áll a csábításra? 

... a személyre szabható utazás...

EASY LINK multimédia rendszer 9,3''-os érintőképernyővel, személyre szabható 10,2"-os műszeregység, színes Head-up display, keret nélküli visszapillantó tükör, üdvözlő funkció... Az Új Renault MEGANE GrandCoupé modern pilótafülkéje intelligens és online funkciókkal várja Önt. A MULTI-SENSE rendszernek köszönhetően 4 vezetési mód közül választva (MySense, Comfort, Sport és Eco) szabhatja személyre kedve szerint az utastér hangulatát és élvezheti a még több technológiai megoldás nyújtotta kényelmet.

Ergonomikus belső tér - Új Renault MEGANE GrandCoupé
EASY LINK multimédia rendszer – Új Renault MEGANE GrandCoupé

... és a vonzó technológiák.

Beépített EASY LINK multimédia rendszer, amely okostelefon-tükrözésre is alkalmas (Android AutoTM és Apple CarplayTM), 9,3''-os érintőképernyő, adaptív tempomat, „Easy Park Assist“ félautomata parkolóasszisztens, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, AEBS aktív vészfékező rendszer gyalogosérzékelővel, fáradtságérzékelő rendszer, színes Head-up display, Automata Renault Kártya…

A manőverezést megkönnyítő és a mindennapos biztonságot biztosító innovatív technológiák segítségével nyugodtan vezethet az Új Renault MEGANE GrandCoupé volánja mögött.

  • Új Renault MEGANE GrandCoupé
  • Új Renault MEGANE GrandCoupé
  • Új Renault MEGANE GrandCoupé
  • Új Renault MEGANE GrandCoupé

Személygépjárműveink

Notre gamme de véhicules particuliers

Renault, az innováció szolgálatában

A Renault személyautó kínálata

Technológia

Ismerje meg a Renault EASY DRIVE és Renault EASY CONNECT szolgáltatásokat!

Ismerje meg!
A Renault márka

A márka

Ismerje meg a márkát az egyedülálló szakértelmünkön és kötelezettségvállalásainkon keresztül!

Ismerje meg!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet