Motorok Renault KOLEOS

Renault KOLEOS SUV 4x4 családi autó

Ismerje meg a verziókhoz elérhető motorokat!

Intens
Intens
Initiale Paris
Initiale Paris

Dízel (1)

TCe 160 EDCKezdő listaár
11 949 000 Ft
Kezdő listaár
12 949 000 Ft

Részletes műszaki adatok

teljesítmény - fogyasztás :

teljesítmény - fogyasztás :

További információk a motorokkal kapcsolatban

TCe 160 EDC

A vezetés öröme

 

Élvezet, kényelem, kiváló teljesítmény... ez a 4 hengeres, 1,3 literes, közvetlen befecskendezésű, az EURO6 DFULL szabvány előírásainak megfelelő turbós benzinmotor minden igényének képes megfelelni. A 270 Nm-es nyomatéknak és a duplakuplungos, 7 sebességes automata váltónak köszönhetően maximális vezetési élményt biztosít. 

Blue dCi 190 X-Tronic 4WD

A rendkívül sokoldalú motor

 

Az egyszerre kényelmes és biztonságos X-Tronic sebességváltóval ez a 2,0 literes, új generációs dízelmotor gazdaságos fogyasztás mellett biztosít kiváló vezetési élményt. A 190 LE teljesítménynek és a jelentős, 380 Nm nyomatéknak köszönhetően kiváló vezetési élményben lesz része, hiszen az autó gyorsulása minden fordulatszám-tartományban lendületes és dinamikus marad. A hosszú utakhoz is ideális választás, mivel végig maximális kényelmet biztosít. 

Az All Mode 4x4 technológiával felszerelt Új KOLEOS igazán sokoldalú autó! Elsőkerék-hajtású mód (4x2), Auto mód (4x2) vagy (4x4) vagy Zárolt mód (4x4) – válassza ki manuálisan a vezetési körülményeknek megfelelő hajtásmódot.

Új Renault KOLEOS – részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

KADJAR
KADJAR
Kezdő listaár 8 049 000 Ft
Grand SCENIC
Grand SCENIC
Kezdő listaár 8 599 000 Ft
Új ESPACE
Új ESPACE
Kezdő listaár 13 899 000 Ft
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet