Renault KOLEOS SUV 4x4 családi autó

Motorok
Renault KOLEOS

Ismerje meg a verziókhoz elérhető motorokat!

techno
techno
initiale paris
initiale paris

Dízel (1)

Blue dCi 185 X-Tronic 4WD
kezdő listaár 14 999 000 Ft
kezdő listaár 16 499 000 Ft

Részletes műszaki adatok

További információk a motorokkal kapcsolatban

TCe 160 EDC

A vezetés öröme

 

Élvezet, kényelem, kiváló teljesítmény... ez a 4 hengeres, 1,3 literes, közvetlen befecskendezésű, az EURO6 DFULL szabvány előírásainak megfelelő turbós benzinmotor minden igényének képes megfelelni. A 270 Nm-es nyomatéknak és a duplakuplungos, 7 sebességes automata váltónak köszönhetően maximális vezetési élményt biztosít. 

Blue dCi 190 X-Tronic 4WD

A rendkívül sokoldalú motor

 

Az egyszerre kényelmes és biztonságos X-Tronic sebességváltóval ez a 2,0 literes, új generációs dízelmotor gazdaságos fogyasztás mellett biztosít kiváló vezetési élményt. A 190 LE teljesítménynek és a jelentős, 380 Nm nyomatéknak köszönhetően kiváló vezetési élményben lesz része, hiszen az autó gyorsulása minden fordulatszám-tartományban lendületes és dinamikus marad. A hosszú utakhoz is ideális választás, mivel végig maximális kényelmet biztosít. 

Az All Mode 4x4 technológiával felszerelt Koleos igazán sokoldalú autó! Elsőkerék-hajtású mód (4x2), Auto mód (4x2) vagy (4x4) vagy Zárolt mód (4x4) – válassza ki manuálisan a vezetési körülményeknek megfelelő hajtásmódot.

Renault Koleos – részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Kadjar
Kadjar
kezdő listaár 9 499 000 Ft
Grand Scenic
Grand Scenic
kezdő listaár 11 449 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet