Motorválaszték Új Renault ESPACE

Új Renault ESPACE – crossover

Fedezze fel a verziókhoz elérhető motorokat!

Zen
Zen
Initiale Paris
Initiale Paris

Dízel (1)

Blue dCi 190 EDCKezdő listaár
13 899 000 Ft
Kezdő listaár
15 899 000 Ft

Részletes műszaki adatok

teljesítmény - fogyasztás :

További információk a motorokkal kapcsolatban

  • Renault ESPACE – benzinmotor

A vezetés öröme

Kényelem és kiváló teljesítmény – egyetlen autóban! A 7 sebességes duplakuplungos EDC automata váltóval felszerelt, bármilyen körülmények között jól reagáló, 4 hengeres, közvetlen befecskendezésű, 1.8-as turbós benzinmotor 225 LE teljesítményre, illetve 300 Nm nyomatékra képes. Élvezze a Renault Sport által kifejlesztett motor nyújtotta, igazán kellemes vezetési élményt. A csendes, legújabb technológiákkal felszerelt motor elősegíti az alacsonyabb CO²-fogyasztást.

Innováció és teljesítmény – egyetlen autóban! Az Új ESPACE a legújabb generációs, 4 hengeres, Adblue® rendszerrel felszerelt, turbós benzinmotorral van ellátva.
  • Renault ESPACE – benzinmotor

Blue dCi 200 EDC

Karakteres stílus

A 200 lóerős, kiváló teljesítményű, 6 sebességes duplakuplungos EDC automata sebességváltóval felszerelt, 400 Nm nyomatékú, már 1750 ford/perc fordulatszámmal is elérhető motor minden fordulatszám-tartományban erőteljes gyorsulást és dinamikus vezetést biztosít. 

Az Új Renault ESPACE részletesen

Ismerje meg további modelljeinket!

Grand SCENIC
Grand SCENIC
Kezdő listaár 8 599 000 Ft
Új KOLEOS
Új KOLEOS
Kezdő listaár 11 949 000 Ft
Kezdő listaár

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet