Új ARKANA SUV Coupé

A Renault bemutatja

Új Renault ARKANA

Az igazán hibrid SUV

Új Renault ARKANA
  • Renault ARKANA SUV Coupé

Az új hibrid SUV!

  • Renault ARKANA R.S. Line

Egy izgalmas kialakítású SUV , egy ikonikus R.S. Line verzió

Íves tetővonal, markáns hasmagasság, SUV-jellegű első és hátsó alvázvédő elemek és ívelt kerekek - az Új ARKANA egyszerre letisztult és robusztus megjelenésű. Karcsú vonalvezetés, amely azonnal kitűnik a tömegből.

A Renault Sport R.S. Line verzió még karakteresebb modellt jelent. Exkluzív, fekete gyémánt fényezés, sportos hűtőrács, dupla kipufogócső és 18“-os fekete könnyűfém felnik vörös elemekkel: engedjen a csábításnak...

  • Intelligens pilótafülke - ARKANA SUV Coupé

... a komfortot és a technológiát ötvöző ergonomikus pilótafülke...

Helyezze magát kényelembe az Új ARKANA ergonomikus pilótafülkéjében és élvezze az intuitív és egyedi vezetési élményt! A Renault EASY DRIVE vezetéstámogató technológiáknak köszönhetően teljes biztonságban vezethet, és egyúttal megteheti az első lépést az önvezető autók technológiája felé. A személyre szabható MULTI-SENSE rendszernek köszönhetően testreszabott vezetési élményben lehet része, a Google címkeresést biztosító EASY LINK multimédia és navigációs rendszer segítségével könnyedén megtervezheti utazását. Imádni fogja ezt az autót, bármilyen helyzetben vezet is éppen!

  • Új Renault ARKANA E-TECH Hybrid

... és a még kiválóbb élményt nyújtó E-TECH Hybrid verzió által.

Az Új ARKANA innovatív E-TECH Hybrid technológiája egyszerre biztosít dinamizmust és kiváló hatékonyságot.

A két elektromos motornak és az automata Multi-mode váltónak köszönhetően a vezetési idő akár 80%-ában teljesen elektromosan közlekedhet. Nem kell a csatlakozóval bajlódni! Az Új ARKANA akkumulátora intelligens módon, vezetés közben vagy a regeneratív fékezésen keresztül töltődik fel. Azonnali reakcióképesség és hatékony vezetés bármilyen utazás során, továbbá akár 40%-kal* alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás a benzinmotorhoz képest.

A 12 V-os, 1,3 literes turbómotorral rendelkező, mild hibrid rendszernek köszönhetően még a benzinmotorok is hatékonyabban működnek. A hibrid üzemmód első szintje alacsonyabb CO₂-kibocsátást és üzemanyag-fogyasztást biztosít, miközben kitűnő kényelemet és dinamikus vezetést nyújt. Ha szeretne első kézből értesülni az Új Arkana-val kapcsolatos hírekről és izgalmas tartalmakról, iratkozzon fel a hírlevélre!

 

* WLTP-városi fogyasztás (a végső homologizáció függvényében).

  • Renault ARKANA SUV Coupé
  • Renault ARKANA SUV Coupé

Ismerje meg a hibrid választékunkat!

Notre gamme de véhicules hybrides
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet