Motorok Renault TRAFIC SpaceClass

TRAFIC SpaceClass - külső megjelenés

Részletes műszaki adatok

TRAFIC SpaceClass új 2.0 dCi motorokkal és akár új EDC automata sebességváltóval

Nagyobb teljesítmény, kevesebb fogyasztás!

Az új 2.0 literes, 5. generációs motor és az új duplakuplungos EDC automata sebességváltó a legújabb technológiák segítségével nagyobb teljesítményt (+ 25 LE) és nagyobb nyomatékot (+ 40 Nm) biztosít hosszabb ideig, emellett pedig csökkenti a fogyasztást és a CO₂-kibocsátást.

 

Mindemellett kellemes vezetési élményben lehet része, miközben teljes mértékben kézben tarthatja a fogyasztást.

 

AdBlue®

AdBlue®

Az AdBlue® segítségével úgy csökkentheti a károsanyag-kibocsátást, hogy közben a motor teljesítménye nem változik. A 20 literes adaléktartály feltöltését elősegíti az üzemanyag-feltöltő területen a vezetőoldali ajtó jobb oldalán található, gyorsan elérhető töltősapka. A feltöltést akár a benzinkúton is gyorsan és gazdaságosan végezheti el.

Stop & Start

Stop & Start

Ez a rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és az üvegházhatású gázok kibocsátását. A Stop & Start technológia leállítja a motort, amikor az autóval meg kell állnia (forgalmi dugó, piros lámpa...), majd automatikusan újraindítja, amikor Ön újból kuplungol vagy a gázra lép (EDC esetén).

Mode ECO + DRIVING ECO2

Mode ECO + DRIVING ECO2

Az ECO üzemmódot a műszerfalról könnyedén elindíthatja, így optimalizálva az üzemanyag-fogyasztást. Ludique et utile, le système DRIVINGECO2*, intégré dans R-LINK Evolution, analyse votre style de conduite et vous conseille pour encore plus d'économies. A vezetési stílust valós időben jelző rendszer lehetővé teszi, hogy végig öko-sofőrként vezethesse autóját.

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás a mindenkor hatályos szabályok és szabványok által előírt mérések eredményei. Ezen mérési eljárások minden gyártó esetében megegyeznek, így a mérési eredmények a gépkocsik esetében az azonos feltételek melletti összehasonlítás alapjául szolgálhatnak. Az üzemanyag és az AdBlue® valós használat során történő fogyasztása a jármű használati körülményeitől, a felszereltségtől, a vezetési stílustól és a rakomány mértékétől függ.

 

*Verziótól függően.

 Extended Grip TRAFIC SpaceClass

Extended Grip és speciális mobilitás

A szériafelszereltségként elérhető Extended Grip segítségével az autó nem fog megcsúszni még a puha talajon sem, mivel a rendszer jobb tapadást biztosít az elinduláskor, illetve a lassan történő haladáskor.

 

Az opcióként választható  speciális mobilitás segítségével pedig a nehezebb terepeken is gond nélkül haladhat az autóval.

Emelkedőn elindulást segítő rendszer – TRAFIC SpaceClass

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

A SpaceClass a 10%-nál meredekebb emelkedőn való elinduláskor automatikusan mozdulatlanmarad a visszagurulást gátló rendszere segítségével, így ön nyugodtan indulhat útnak. 

 

Elérhetősége verziótól és opciótól függ.

A Renault TRAFIC SpaceClass részletesen

Ismerje meg további modelljeinket!

TRAFIC Combi
TRAFIC Combi
Kezdő listaár 9 639 000 Ft
Grand SCENIC
Grand SCENIC
Kezdő listaár 8 599 000 Ft
Új ESPACE
Új ESPACE
Kezdő listaár 13 899 000 Ft
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet