Motorok Renault TRAFIC SpaceClass

TRAFIC SpaceClass - külső megjelenés

Részletes műszaki adatok

  • TRAFIC SpaceClass új 2.0 dCi motorokkal és akár új EDC automata sebességváltóval

Nagyobb teljesítmény, kevesebb fogyasztás!

Az új 2.0 literes, 5. generációs motor és az új duplakuplungos EDC automata sebességváltó a legújabb technológiák segítségével nagyobb teljesítményt (+ 25 LE) és nagyobb nyomatékot (+ 40 Nm) biztosít hosszabb ideig, emellett pedig csökkenti a fogyasztást és a CO₂-kibocsátást.

 

Mindemellett kellemes vezetési élményben lehet része, miközben teljes mértékben kézben tarthatja a fogyasztást.

 

AdBlue®

AdBlue®

Az AdBlue® segítségével úgy csökkentheti a károsanyag-kibocsátást, hogy közben a motor teljesítménye nem változik. A 20 literes adaléktartály feltöltését elősegíti az üzemanyag-feltöltő területen a vezetőoldali ajtó jobb oldalán található, gyorsan elérhető töltősapka. A feltöltést akár a benzinkúton is gyorsan és gazdaságosan végezheti el.

Stop & Start

Stop & Start

Ez a rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és az üvegházhatású gázok kibocsátását. A Stop & Start technológia leállítja a motort, amikor az autóval meg kell állnia (forgalmi dugó, piros lámpa...), majd automatikusan újraindítja, amikor Ön újból kuplungol vagy a gázra lép (EDC esetén).

Mode ECO + DRIVING ECO2

Mode ECO + DRIVING ECO2

Az ECO üzemmódot a műszerfalról könnyedén elindíthatja, így optimalizálva az üzemanyag-fogyasztást. Ludique et utile, le système DRIVINGECO2*, intégré dans R-LINK Evolution, analyse votre style de conduite et vous conseille pour encore plus d'économies. A vezetési stílust valós időben jelző rendszer lehetővé teszi, hogy végig öko-sofőrként vezethesse autóját.

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás a mindenkor hatályos szabályok és szabványok által előírt mérések eredményei. Ezen mérési eljárások minden gyártó esetében megegyeznek, így a mérési eredmények a gépkocsik esetében az azonos feltételek melletti összehasonlítás alapjául szolgálhatnak. Az üzemanyag és az AdBlue® valós használat során történő fogyasztása a jármű használati körülményeitől, a felszereltségtől, a vezetési stílustól és a rakomány mértékétől függ.

 

*Verziótól függően.

  •  Extended Grip TRAFIC SpaceClass

Extended Grip és speciális mobilitás

A szériafelszereltségként elérhető Extended Grip segítségével az autó nem fog megcsúszni még a puha talajon sem, mivel a rendszer jobb tapadást biztosít az elinduláskor, illetve a lassan történő haladáskor.

 

Az opcióként választható  speciális mobilitás segítségével pedig a nehezebb terepeken is gond nélkül haladhat az autóval.

  • Emelkedőn elindulást segítő rendszer – TRAFIC SpaceClass

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

A SpaceClass a 10%-nál meredekebb emelkedőn való elinduláskor automatikusan mozdulatlanmarad a visszagurulást gátló rendszere segítségével, így ön nyugodtan indulhat útnak. 

 

Elérhetősége verziótól és opciótól függ.

A Renault TRAFIC SpaceClass részletesen

Ismerje meg további modelljeinket!

Kezdő listaár
Grand SCENIC
Grand SCENIC
Kezdő listaár 8 599 000 Ft
Új ESPACE
Új ESPACE
Kezdő listaár 13 899 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet