Renault TRAFIC SpaceClass avant

RENAULT TRAFIC SPACECLASS

A tökéletes elegancia
kezdő listaár 15 900 000 Ft
árlista letöltése

dizájn Elegáns és karakteres vonalak

Az Trafic SpaceClass újragondolt motorháztetője és új függőleges hűtőrácsa kiemelik az elülső lökhárító karakterességét. A jármű kifinomultságát a C-alakú Full LED fényszórók és az új 17"-os könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé. 

variálhatóság, tér, kényelem

Trafic SpaceClass: VIP-személyek szállítása

Alt Image C29

A megújult utazási élmény

Az egymással szembefordítható, variálható 6 hátsó üléssel, a 220 V-os csatlakozókkal, a külön olvasófényekkel az Trafic SpaceClass újraértelmezi a személyszállítás fogalmát.

A volánnál kivételesen elegáns, ergonomikus vezetőtér várja, amelyet az krómozott sebességváltó gomb és a vadonatúj Meteor szürke műszerfal tesz teljessé. Többé nem kell lemondania a kényelemről!

ismerje meg a felszereltségi szinteket!
Alt Image C29

A tökéletes elegancia

Foglaljon helyet az Trafic SpaceClass verziójában, és a tökéletes elegancia új dimenzióját fogja megtapasztalni. Forgatható, csúsztatható és kivehető ülései könnyedén alkalmazkodnak minden igényhez, és lehetővé teszik akár 8 ember szállítását.
 

A Trafic SpaceClass csúsztatható és kihajtható középső asztala rendkívül kényelmes, igazi mozgó tárgyalótérré változtatja át az autót.

Alt Image C29

Kalandok határok nélkül

Vágjon bele a több napos utazásokba a SpaceClass Escapade verzióval.

Két lépésben és három mozdulattal alakíthatja át járműve belső terét igazi hálószobává: döntse le a 3. üléssort, és helyezze magát kényelembe a 1,90 m-es ágyon a sötétített ablakok biztosította nyugalomban.

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő verziót!

SpaceClass

SpaceClass

  • Dízel
kezdő listaár 15 900 000 Ft
SpaceClass Escapade

SpaceClass Escapade

  • Dízel
kezdő listaár 17 250 000 Ft

Trafic SpaceClass - részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Trafic Combi
Trafic Combi
kezdő listaár 13 050 000 Ft
Grand Scenic
Grand Scenic
kezdő listaár 10 949 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet