Motorok Renault TRAFIC Combi

TRAFIC Combi – külső megjelenés

Fedezze fel a verziókhoz elérhető motorokat!

BusinessBusinessPack ComfortPack Comfort

dízel (3)

Blue dCi 120Kezdő listaár
9 039 000 Ft
Kezdő listaár
9 339 000 Ft
Blue dCi 145Kezdő listaár
9 829 000 Ft
Blue dCi 170Kezdő listaár
10 679 000 Ft

Részletes műszaki adatok

teljesítmény - fogyasztás :

A TRAFIC Combi új motorja és új automata sebességváltója

Nagyobb teljesítmény, kevesebb fogyasztás!

A TRAFIC Combi motorral és duplakuplungos EDC automata sebességváltóval van felszerelve. 

 

Az új 2.0 literes, 5. generációs dízelmotor a legújabb technológiák segítségével nagyobb teljesítményt (+ 25 LE) és nagyobb nyomatékot (+ 40 Nm) biztosít hosszabb ideig, emellett pedig csökkenti a fogyasztást és a CO₂-kibocsátást. Mindemellett kellemes vezetési élményben lehet része, miközben  teljes mértékben kézben tarthatja a fogyasztást.

AdBlue®

AdBlue®

Az AdBlue® segítségével úgy csökkentheti a károsanyag-kibocsátást, hogy közben a motor teljesítménye nem változik. A 20 literes adaléktartály feltöltését elősegíti az üzemanyag-feltöltő területen a vezetőoldali ajtó jobb oldalán található, gyorsan elérhető töltősapka. A feltöltést akár a benzinkúton is gyorsan és gazdaságosan végezheti el.

Stop & Start

Stop & Start

Ez a rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és az üvegházhatású gázok kibocsátását. A Stop & Start technológia leállítja a motort, amikor az autóval meg kell állnia (forgalmi dugó, piros lámpa...), majd automatikusan újraindítja, amikor Ön kuplungol vagy EDC esetén a gázra lép.

ECO üzemmód + DRIVING ECO2

ECO üzemmód + DRIVING ECO2

Az ECO üzemmódot a műszerfalról könnyedén elindíthatja, így optimalizálva az üzemanyag-fogyasztást. Az R-LINK Evolution rendszerbe integrált okos és hasznos DRIVINGECO2* a vezetési stílust elemezve további tippeket ad a gazdaságos vezetéshez. A vezetési stílust valós időben jelző rendszer lehetővé teszi, hogy végig öko-sofőrként vezethesse autóját.

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás a mindenkor hatályos szabályok és szabványok által előírt mérések eredményei. Ezen mérési eljárások minden gyártó esetében megegyeznek, így a mérési eredmények a gépkocsik esetében az azonos feltételek melletti összehasonlítás alapjául szolgálhatnak. Az üzemanyag és az AdBlue® valós használat során történő fogyasztása a jármű használati körülményeitől, a felszereltségtől, a vezetési stílustól és a rakomány mértékétől függ.

 

*Verziótól függően.

Extended Grip és speciális mobilitás – TRAFIC

Extended Grip és speciális mobilitás

A szériafelszereltségként elérhető Extended Grip segítségével az autó nem fog megcsúszni még a puha talajon sem, mivel a rendszer jobb mobilitást biztosít az elinduláskor, illetve a lassan történő haladáskor. Az opcióként választható  speciális mobilitás segítségével pedig a nehezebb terepeken is gond nélkül haladhat az autóval.

 

 

Az emelkedőn elindulást segítő rendszer segítségével nyugodtan indulhat el a 10%-nál meredekebb emelkedőkön is.
Emelkedőn elindulást segítő rendszer – TRAFIC

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

A TRAFIC Combi a 10%-nál meredekebb emelkedőn való elinduláskor automatikusan 2 másodpercig mozdulatlan marad, így ön nyugodtan indulhat útnak.

 

Elérhetősége verziótól és opciótól függ. 

A Renault TRAFIC Combi részletesen

Ismerje meg további modelljeinket!

TRAFIC SpaceClass

TRAFIC SpaceClassKezdő listaár 11 029 000 Ft

Grand SCENIC

Grand SCENICKezdő listaár 8 149 000 Ft

Új ESPACE

Új ESPACEKezdő listaár 12 999 000 Ft

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet