MotorokÚj Renault TRAFIC Combi

TRAFIC Combi – külső megjelenés

Fedezze fel a verziókhoz elérhető motorokat!

BusinessBusinessPack ComfortPack Comfort

Gázolaj (3)

Blue dCi 120kezdőár
8 939 000 Ft*
kezdőár
9 239 000 Ft*
Blue dCi 145kezdőár
10 109 000 Ft*
Blue dCi 170kezdőár
10 279 000 Ft*

Részletes műszaki adatok

A TRAFIC Combi új motorja és új automata sebességváltója

Nagyobb teljesítmény, kevesebb fogyasztás!

Az Új TRAFIC új motorral és és duplakuplungos EDC automata sebességváltóval van felszerelve. 

 

Az új 2.0 literes, 5. generációs dízelmotor a legújabb technológiák segítségével  nagyobb teljesítményt (+ 25 LE) és nagyobb nyomatékot (+ 40 Nm) biztosít hosszabb ideig, emellett pedig csökkenti a fogyasztást és a CO₂-kibocsátást. Mindemellett kellemes vezetési élményben lehet része, miközben  teljes mértékben kézben tarthatja a fogyasztást.

AdBlue®

AdBlue®

Az AdBlue® segítségével úgy csökkentheti a károsanyag-kibocsátást, hogy közben a motor teljesítménye nem változik. A 20 literes adaléktartály feltöltését elősegíti az üzemanyag-feltöltő területen a vezetőoldali ajtó jobb oldalán található, gyorsan elérhető töltősapka. A feltöltést akár a benzinkúton is gyorsan és gazdaságosan végezheti el.

Stop & Start

Stop & Start

Ez a rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és az üvegházhatású gázok kibocsátását. A Stop & Start technológia leállítja a motort, amikor az autóval meg kell állnia (forgalmi dugó, piros lámpa...), majd automatikusan újraindítja, amikor Ön kuplungol vagy EDC esetén a gázra lép.

ECO üzemmód + DRIVING ECO2

ECO üzemmód + DRIVING ECO2

Az ECO üzemmódot a műszerfalról könnyedén elindíthatja, így optimalizálva az üzemanyag-fogyasztást. Az R-LINK Evolution rendszerbe integrált okos és hasznos DRIVINGECO2* a vezetési stílust elemezve további tippeket ad a gazdaságos vezetéshez. A vezetési stílust valós időben jelző rendszer lehetővé teszi, hogy végig öko-sofőrként vezethesse autóját.

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás a mindenkor hatályos szabályok és szabványok által előírt mérések eredményei. Ezen mérési eljárások minden gyártó esetében megegyeznek, így a mérési eredmények a gépkocsik esetében az azonos feltételek melletti összehasonlítás alapjául szolgálhatnak. Az üzemanyag és az AdBlue® valós használat során történő fogyasztása a jármű használati körülményeitől, a felszereltségtől, a vezetési stílustól és a rakomány mértékétől függ.

 

*Verziótól függően.

Extended Grip és speciális mobilitás – TRAFIC

Extended Grip és speciális mobilitás

A szériafelszereltségként elérhető Extended Grip segítségével az autó nem fog megcsúszni még a puha talajon sem, mivel a rendszer jobb mobilitást biztosít az elinduláskor, illetve a lassan történő haladáskor. Az opcióként választható  speciális mobilitás segítségével pedig a nehezebb terepeken is gond nélkül haladhat az autóval.

 

 

Az emelkedőn elindulást segítő rendszer segítségével nyugodtan indulhat el a 10%-nál meredekebb emelkedőkön is.
Emelkedőn elindulást segítő rendszer – TRAFIC

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Az Új TRAFIC Combi a 10%-nál meredekebb emelkedőn való elinduláskor automatikusan 2 másodpercig mozdulatlan marad, így ön nyugodtan indulhat útnak.

 

Elérhetősége verziótól és opciótól függ. 

Az Új Renault TRAFIC Combi részletesen

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!