Karizmatikus megjelenés MEGANE GrandCoupé

MEGANE - külső megjelenés

Külső dizájn

Gyönyörködjön az arányos kialakításban!

A karizmatikus Renault MEGANE GrandCoupé minden tekintetet magára vonz. Lépcsőshátú kialakítás, dinamikus vonalvezetés és tágas méretek – az autó stílusosan élénk és elegáns.

  • A MEGANE az úton
  • A MEGANE jobb oldalról
  • A MEGANE hátulról
  • A MEGANE elölről

Erősségek

A Renault MEGANE GrandCoupé mindig az események középpontjában áll.

Digitális műszeregység, színes head-up display, ergonomikus középkonzol, 8,7"-os álló formátumú, intuitív érintőképernyő…

MEGANE - fényszórók

Válassza az egyediséget! Az első és hátsó, 3D hatású LED fényjegyeknek köszönhetően a MEGANE GrandCoupé távolról is azonnal felismerhető – nappal és éjszaka egyaránt.

MEGANE - felnik

A Renault MEGANE GrandCoupé a legkiválóbb műhelyek minőségével megegyező, karakteres, ugyanakkor körbeölelő üléseiben igazán kifinomult élményben lehet része. Négyféle gondosan kidolgozott kárpit közül választhat, amelyek közül az egyik a perforált bőr.

MEGANE - visszapillantó tükrök

Élvezze az anyagok kiváló minőségét, illetve a legapróbb részletekig kidolgozott elemeket! A sebességmérőtől a középső konzolon keresztül a szellőzőrácsokig, a Renault MEGANE GrandCoupé szaténfényű krómozott elemei mindenütt visszaköszönnek.

Belső dizájn Gyönyörködjön a kifinomult utastér részletgazdag kidolgozottságában!

Foglaljon helyet a csúcstechnológiával kialakított pilótafülkében! Gyönyörködjön anyagainak kifinomultságában és legapróbb részletekig kidolgozott elmeinek minőségében!

Renault MEGANE GrandCoupé - részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

ÚJ MEGANE
ÚJ MEGANE
Kezdő listaár 6 999 000 Ft
Új MEGANE Grandtour
Új MEGANE Grandtour
Kezdő listaár 7 249 000 Ft
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet