INITIALE PARIS A Renault CLIO

CLIO INITIALE PARIS városi autó - fekete
CLIO INITIALE PARIS külső megjelenése - fekete

Felkészült az Önre szegeződő tekintetekre?

A CLIO INITIALE PARIS egyedisége a legapróbb részletekig egyértelmű. Új fényjegy full LED megvilágítással, krómozott hűtőrács, Noir Etoilé fényezés, exkluzív 17"-os felnik, INITIALE PARIS emblémák, cápauszony antenna és krómozott kipufogócső...

 

Egyedi kialakítású megjelenés, amely az Ön személyiségét emeli ki.

  •  belső tér - CLIO INITIALE PARIS
  • belső tér - CLIO INITIALE PARIS
  • CLIO INITIALE PARIS külső megjelenése - fekete
  • CLIO INITIALE PARIS elölről - fekete

Exkluzív dizájn és felszereltség

belső tér - CLIO INITIALE PARIS

Válassza a kifinomultságot!

Fűthető bőrkormány, Cognac varrások és párnázott csillogó bőrhuzatok - az utastér minden elemében kényelmes és elegáns. A 2 színben elérhető, csúcstechnológiás utastér elemeit kérheti homokszürke vagy fekete színben. A CLIO INITIALE PARIS különböző háttérfényeket és a MULTI-SENSE rendszerrel 3 típusú vezetési módot is kínál.

Bose CLIO INITIALE PARIS

Frissítse fel mindennapjait!

A Bose® hangrendszerrel és az új, ultrakompakt Fresh Air Speaker™ mélynyomóval érzelmeket vihet utazásaiba. A CLIO INITIALE PARIS a Renault CONNECT világába tökéletesen integrált személyre szabott képernyőin keresztül pillanatok alatt hozzáférhet kedvenc multimédiás tartalmaihoz. A vezeték nélküli okostelefontöltővel pedig könnyedén kapcsolatban maradhat a világgal.

Easy Park Assist CLIO INITIALE PARIS

Élvezze az utazásokat

A CLIO INITIALE PARIS a Renault EASY DRIVE legújabb megoldásaival egyszerűsíti le az utazásokat, többek között a 360°-os kamerával és az Easy Park Assist automatikus parkolással. A gyalogosérzékelővel ellátott automatikus vészfékrendszerrel pedig a legteljesebb biztonságban utazhat. Érkezéskor pedig a CLIO INITIALE PARIS elektromos parkolóféke is segíti a parkolást. Autózás teljes nyugalomban!   

Renault CLIO – részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

CLIO E-TECH Hybrid
CLIO E-TECH Hybrid
Kezdő listaár 7 199 000 Ft
CAPTUR
CAPTUR
Kezdő listaár 6 299 000 Ft
ZOE
ZOE
Kezdő listaár 11 099 000 Ft
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet