Multimédia A Renault CLIO

CLIO városi autó külső narancssárga megjelenése

RENAULT CONNECT

CLIO: a felejthetetlen városi kisautó kizárólag az Ön szolgálatában

érintőképernyő a CLIO utasterében

9,3"-os online érintőképernyő, RENAULT LINK

Az RENAULT LINK online fedélzeti rendszer segítségével az autó különböző funkcióit egyetlen központi helyről irányíthatja. Optimális útvonaltervezés valós idejű forgalmi adatokkal, a telefonhívások biztonságos fogadása Bluetooth használatával, kedvenc rádióállomások beállítása vagy az okostelefon alkalmazásainak használata (Waze, Google Map vagy Spotify…) közvetlenül az autó képernyőjén az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal való kompatibilitásnak köszönhetően. A hangvezérlésnek köszönhetően pedig le sem kell vennie a szemét az útról.

 

*Elérhetősége verziótól függ.

További információ: RENAULT LINK
A CLIO utastere

Okos navigáció

A navigációs rendszerbe integrált Google-keresésnek köszönhetően úti célját még egyszerűbben és gyorsabban találhatja meg. Utazásai során a valós idejű forgalmi adatok 2 percenként frissülnek, így könnyedén tervezhető válik az érkezés ideje, és mindig a lehető legjobb útvonalon közlekedhet.

 

Tervezze meg az útvonalat egyszerűen a MY Renault alkalmazás segítségével akár az otthona kényelméből, így az utazás valóban gondtalanul indul majd! Az alkalmazás feltérképezi a közeli benzinkutakat és lehetővé teszi az üzemanyag árak összehasonlítását, hogy kiválaszthassa az Önnek leginkább megfelelő töltőállomást.

 

*Elérhetősége verziótól függ.

Tudjon meg többet!
CLIO – külső narancssárga megjelenés, oldalnézet

Automatikus frissítés

Minden újdonság azonnal rendelkezésére áll majd! Az automatikus frissítéseknek köszönhetően a rendszer automatikusan letölti és telepíti a térképek legfrissebb verzióit.

 

*Elérhetősége verziótól függ.

Tudjon meg többet!
MY Renault CLIO

Ismerje meg a MY Renault alkalmazást

A MY Renault alkalmazással egyszerűen kapcsolódhat autójához, illetve megtekinteti annak pontos helyzetét.


Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play és az Apple Store áruházakból.


My Renault

Renault CLIO – részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

CLIO E-TECH Hybrid
CLIO E-TECH Hybrid
Kezdő listaár 7 199 000 Ft
CAPTUR
CAPTUR
Kezdő listaár 6 299 000 Ft
ZOE
ZOE
Kezdő listaár 11 099 000 Ft
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet