CLIO városi autó külső narancssárga megjelenése

multimédia

Renault CLIO

Renault CONNECT

CLIO: a felejthetetlen városi kisautó kizárólag az Ön szolgálatában

  • érintőképernyő a CLIO utasterében

9,3"-os online érintőképernyő, RENAULT LINK

Az RENAULT LINK online fedélzeti rendszer segítségével az autó különböző funkcióit egyetlen központi helyről irányíthatja. Optimális útvonaltervezés valós idejű forgalmi adatokkal, a telefonhívások biztonságos fogadása Bluetooth használatával, kedvenc rádióállomások beállítása vagy az okostelefon alkalmazásainak használata (Waze, Google Map vagy Spotify…) közvetlenül az autó képernyőjén az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal való kompatibilitásnak köszönhetően. A hangvezérlésnek köszönhetően pedig le sem kell vennie a szemét az útról.

 

*Elérhetősége verziótól függ.

további információ: RENAULT LINK
  • A CLIO utastere

okos navigáció

A navigációs rendszerbe integrált Google-keresésnek köszönhetően úti célját még egyszerűbben és gyorsabban találhatja meg. Utazásai során a valós idejű forgalmi adatok 2 percenként frissülnek, így könnyedén tervezhető válik az érkezés ideje, és mindig a lehető legjobb útvonalon közlekedhet.

 

Tervezze meg az útvonalat egyszerűen a MY Renault alkalmazás segítségével akár az otthona kényelméből, így az utazás valóban gondtalanul indul majd! Az alkalmazás feltérképezi a közeli benzinkutakat és lehetővé teszi az üzemanyag árak összehasonlítását, hogy kiválaszthassa az Önnek leginkább megfelelő töltőállomást.

 

*Elérhetősége verziótól függ.

tudjon meg többet!
  • CLIO – külső narancssárga megjelenés, oldalnézet

automatikus frissítés

Minden újdonság azonnal rendelkezésére áll majd! Az automatikus frissítéseknek köszönhetően a rendszer automatikusan letölti és telepíti a térképek legfrissebb verzióit.

 

*Elérhetősége verziótól függ.

tudjon meg többet!
  • MY Renault CLIO

ismerje meg a MY Renault alkalmazást

A MY Renault alkalmazással egyszerűen kapcsolódhat autójához, illetve megtekinteti annak pontos helyzetét.


Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play és az Apple Store áruházakból.


My Renault

Renault CLIO – részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Clio E-Tech Hybrid
Clio E-Tech Hybrid
Kezdő listaár 7 199 000 Ft
Captur
Captur
Kezdő listaár 6 299 000 Ft
Kezdő listaár

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet