CLIO R.S. Line külső megjelenése, kék

R.S. Line
Renault CAPTUR

Alt Image C29

100% CAPTUR, 100% R.S. Line

Sportos megjelenésével és az egyedi 18”-os könnyűfém felnikkel a Captur R.S. Line igazán élvezetes vezetési élményt kínál! Alumínium pedálok, speciális R.S. Line kárpitozás, R.S. Line bőrkormány, sportos lökhárítók… Csak üljön be, dőljön hátra és élvezze az út adta lehetőségeket!

konfigurátor
Alt Image C29

Sportos megjelenés

Sportos megjelenésével a Captur R.S. Line kitűnik a tömegből: Forma-1 világát felelevenítő légterelők az első lökhárítóban, az R.S. modellek emblematikus márkajelzései és az egyedi 18’’-os Le Castellet R.S. Linefelnik.

Az autó sportos megjelenését elöl a méhsejt mintázatú hűtőrács, hátul pedig a diffúzor és a krómozott kipufogócsövek emelik ki.

CLIO R.S. Line külső megjelenése elöl, kék
CLIO R.S. Line külső megjelenése hátul, kék
CLIO R.S. Line - külső megjelenés, kék

Exkluzív dizájn és felszereltség

a CLIO R.S. Line utastere

Sportos dizájn az utastérben

Az autó belső kialakítása is a versenyautók megjelenését idézi: egyedi R.S. Line sportkormány, alumínium pedálok, R.S. Line ülések megerősített oldaltartással, vörös vízszintes csíkkal ellátott műszerfal és csúcstechnológiás vezetőhely a sofőr számára. Minőség, ergonómia, technológia, R.S. Line jelzések - a Captur R.S. Line belső tere a Renault Sport exkluzív jegyeit hordozza magán.

9,3"-os érintőképernyő - CLIO R.S.Line

Optimális vezérlés

Akár városban, akár vidéki utakon autózik, a Captur R.S. Line bármilyen helyzetben megfelelő partner lesz. 360°-os kamera az optimális láthatóságért, Renault Park Assist félautomata parkoló asszisztens, gyalogos és kerékpáros észleléssel ellátott automata vészfékrendszer… Az autó technológiái elősegítik a dinamikus és teljesen biztonságos vezetést!

CLIO R.S. Line felnik

Dinamizmus és hatékonyság

Az exkluzív, sportos megjelenésű Captur R.S. Line motorja kiváló menetdinamikát biztosít, miközben az üzemanyag-fogyasztás alacsony marad. A dinamikus futóműnek köszönhetően többé egyetlen utazása sem lesz unalmas! A Captur R.S. Line minden eleme az egyedi vezetési élményt szolgálja.

Renault CAPTUR – részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Captur E-Tech
Captur E-Tech
kezdő listaár 10 249 000 Ft
Clio
Clio
kezdő listaár 5 399 000 Ft
Zoe E-Tech Electric
Zoe E-Tech Electric
kezdő listaár 13 449 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet