Új Renault CAPTUR

2 millió Ft befizetése esetén már fix havi 35 000 Ft-tól, 0% THM-mel!*

Kezdő listaár
5 199 000 Ft
Új Renault CAPTUR SUV – kompakt városi terepjáró

DIZÁJN A dinamikus vonalvezetésű SUV

Karakteres külső, gondosan kialakított belső… Teljes mértékben személyre szabható kéttónusú fényezés… Az Új Captur nagyobb és modernebb megjelenésével újraformálja a városi SUV fogalmát. Már az első pillanattól kezdve kitűnik a tömegből.

 • thumbnail

személyre szabás

Alakítsa az Új CAPTUR-t saját ízlése szerint

Tűnjön ki a szürke hétköznapokból! Az Új CAPTUR minden része személyre szabható, kívül és belül egyaránt

Renault CAPTUR SUV külső megjelenése, design

Egyedi kívül…

Karosszériától eltérő színű tető és tükrök, egyedi védőelemek… A több tucat különböző kombinációnak köszönhetően könnyedén megtalálja a saját Új CAPTUR-jét.

Renault CAPTUR SUV belső tere, az első és a hátsó ülőhelyekkel

…egyedi belül

Műszerfal, kárpitok, dekorcsíkok, praktikus könyöktámasz… Ismerje meg az utastérhez elérhető egyedi megjelenést biztosító dizájn csomagokat. Válasszon kedvére a számos különböző kombináció közül!

Új Renault CAPTUR városi SUV belső tere, műszerfal, kormány, MULTI-SENSE fények

A MULTI-SENSE rendszernek köszönhetően még tovább fokozhatja a hangulatot

3 különböző vezetési mód (Eco, Sport, MySense), 8 féle hangulatvilágítás… Az Új CAPTUR-t kedve szerint varázsolhatja még komfortosabbá.

Felszereltség

Élvezze a személyre szabott élményt!

Modern és intuitív… Az Új CAPTUR az Ön igényeihez alkalmazkodva kínál egyedi élményt.

Új Renault CAPTUR kompakt városi terepjáró műszerfal, sofőr képernyője

Csúcstechnológiás megoldások

Az Új CAPTUR az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően egyszerre kínál hatalmas biztonságot, valamint nagyszerű vezetési élményt.

Renault CAPTUR narancssárga design, belső utastér napfénytető

Minden igényt kielégítő utastér

Nyitható napfénytető, tágas belső tér, hatalmas csomagtér (akár 536 l*). Ledönthető és csúsztatható hátsó üléssor, rengeteg tárolóhely… Az Új CAPTUR kiváló partnere lesz utazásai során.


* VDA szabvány

VERZIÓK

Válassza a leginkább Önhöz illő Új CAPTUR verziót!

 • Zen

  Zen

  Kezdő listaár 5 199 000 Ft
  • Aktív vészfékező rendszer gyalogos és kerékpáros észleléssel
  • EASY LINK 7"-os DAB multimédia rendszer navigáció nélkül, Arkamys® hangrendszer - 6 hangszóróval
  • Manuális klímaberendezés
  • Sávtartó rendszer
  • ...
 • Intens

  Intens

  Kezdő listaár 5 849 000 Ft
  • Automata Renault Kártya
  • Automata klímaberendezés
  • Hátsó parkolóasszisztens (Hátsó parkolóradarok - 4 db)
  • Elektromos parkolófék
  • ...

Új Renault CAPTUR – részletek

Márkakereskedéskeresése

Egyetlen kattintással megkeresheti az Önhöz legközelebb lévő márkakereskedést!

vagy
miniDealocMap

Jelen ajánlat a készletről elérhető modellekre érvényes . A finanszírozási ajánlat a 2020. február 6. napja után fogyasztók által megkötött szerződésekre vonatkozik, Új Renault Captur Zen TCe 100 esetében, és visszavonásig érvényes. Finanszírozási feltételek: kamat: fix 0%, devizanem: forint, önerő minimum: 30%, futamidő: maximum 48 hó, kiemelt utolsó lízingdíj: maximum 40%, THM: fix 0%, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A kiemelt ajánlatban szereplő 35 000 Ft-os havidíj a használt autó beszámítás esetén érvényes 200 000 Ft kedvezménnyel csökkentett 4 999 000 Ft bruttó vételár, 2 000 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 28% kiemelt utolsó lízingdíj esetén érvényes. A kamat összege: 0 Ft, a finanszírozás teljes összege 2 999 000 Ft, a fizetendő teljes összeg: 2 999 000 Ft, havi lízingdíj: 35 000 Ft, a kiemelt utolsó lízingdíj: 1 399 720 Ft. Reprezentatív példa: finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 36 hónap, kamat mértéke: 0%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 0 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 000 000 Ft, havidíj: 25 000 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 2 100 000 Ft, THM: 0%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.
Új Renault Captur Zen TCe 100 vegyes fogyasztás, l/100 km: 5,9-6,4; CO2-kibocsátás g/km: 133-144, A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A kép illusztráció.
 

 

*Az Euro NCAP felnőtt biztonságot, gyerek biztonságot, gyalogos biztonságot és a biztonsági felszereléseket értékelő tesztjének összesített eredménye alapján az Új Renault Captur „Five star", azaz a legmagasabb értékelést kapta. Az Euro NCAP rendszerével és a teszttel kapcsolatos részletes információk a www.euroncap.com oldalon találhatók.

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!