Motor ÚJ RENAULT ARKANA

Új Renault Arkana SUV - motorválaszték

Ismerje meg a verziókhoz elérhető motorokat!

Zen
Zen
Intens
Intens
R.S. Line
R.S. Line

Benzin (1)

TCe 140 EDCKezdő listaár
9 299 000 Ft
Kezdő listaár
10 249 000 Ft
Kezdő listaár
11 199 000 Ft

Részletes műszaki adatok

teljesítmény - fogyasztás :

Több féle hibrid motor

Az Új Arkana több féle hibrid motorral is elérhető

  • Új Renault Arkana E-TECH hybrid

E-TECH Hybrid 145

A sokoldalú hibrid megoldás

Az autóversenyek világából származó, innovatív E-TECH Hybrid technológia egyszerre dinamikus és hatékony vezetési élményt biztosít. Városban induljon mindig elektromos módban, és utazásai során vezessen akár 80%-ban elektromos módban. Így akár 40%-kal* kevesebb üzemanyagot fogyaszthat a hasonló benzinmotorokhoz képest!

 

A regeneratív fékrendszernek köszönhetően az akkumulátor feltöltése a használat során automatikusan történik. A dinamikus, azonnali gyorsulás bármilyen körülmények között kiváló vezetési élményt biztosít. Az Új Arkana E-TECH Hybrid maximálisan sokoldalú, így bármilyen vezetési stílushoz kiválóan alkalmazkodik.

Ismerje meg a verziót!

* WLTP városi fogyasztás (a végső homologizáció függvényében).

  • Új Renault Arkana - mikrohibrid motor

TCe 140 EDC

Hibrid hajtás kompromisszumok nélkül

A mikro-hibrid rendszernek és az automata sebességváltónak köszönhetően az Új Arkana egyszerre gazdaságos, dinamikus és kellemes vezetési élményt nyújt. 

 

Páratlan élmény! A 12 V-os mikro-hibrid rendszernek köszönhetően a benzines verzió is rendkívül hatékony menettulajdonságokkal rendelkezik. Ezzel a technológiával lehetővé válik az energia visszanyerése a fékezés során, amely segíti az autót az elinduláskor és a gyorsítás során. Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás, dinamikusabb elindulás és kényelmes vezetés mellett! 

Új Renault Arkana - részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

KADJAR
KADJAR
Kezdő listaár 8 049 000 Ft
Új KOLEOS
Új KOLEOS
Kezdő listaár 11 949 000 Ft
Új ESPACE
Új ESPACE
Kezdő listaár 13 899 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet