Új Renault Arkana SUV - motorválaszték

motorok
RENAULT ARKANA

Ismerje meg a verziókhoz elérhető motorokat!

equilibre
equilibre
techno
techno
R.S. line
R.S. line

Benzin (mild hibrid) (2)

mild hybrid 140 EDC
kezdő listaár 11 699 000 Ft
kezdő listaár 12 649 000 Ft
kezdő listaár 13 649 000 Ft
mild hybrid 160 EDC
kezdő listaár 12 949 000 Ft
kezdő listaár 13 949 000 Ft

Részletes műszaki adatok

Több féle hibrid motor

az Arkana több féle hibrid motorral is elérhető

Új Renault Arkana E-TECH hybrid

E-Tech Hybrid 145

a sokoldalú hibrid megoldás

Az autóversenyek világából származó, innovatív E-Tech Hybrid technológia egyszerre dinamikus és hatékony vezetési élményt biztosít. Városban induljon mindig elektromos módban, és utazásai során vezessen akár 80%-ban elektromos módban. Így akár 40%-kal* kevesebb üzemanyagot fogyaszthat a hasonló benzinmotorokhoz képest!

 

A regeneratív fékrendszernek köszönhetően az akkumulátor feltöltése a használat során automatikusan történik. A dinamikus, azonnali gyorsulás bármilyen körülmények között kiváló vezetési élményt biztosít. Az Arkana E-Tech Hybrid maximálisan sokoldalú, így bármilyen vezetési stílushoz kiválóan alkalmazkodik.

* WLTP városi fogyasztás (a végső homologizáció függvényében).

Új Renault Arkana - mikrohibrid motor

TCe 140 EDC

Hibrid hajtás kompromisszumok nélkül

A mikro-hibrid rendszernek és az automata sebességváltónak köszönhetően az Arkana egyszerre gazdaságos, dinamikus és kellemes vezetési élményt nyújt. 

 

Páratlan élmény! A 12 V-os mikro-hibrid rendszernek köszönhetően a benzines verzió is rendkívül hatékony menettulajdonságokkal rendelkezik. Ezzel a technológiával lehetővé válik az energia visszanyerése a fékezés során, amely segíti az autót az elinduláskor és a gyorsítás során. Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás, dinamikusabb elindulás és kényelmes vezetés mellett! 

Renault Arkana - részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Kadjar
Kadjar
kezdő listaár 9 499 000 Ft
Koleos
Koleos
kezdő listaár 14 999 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet