Arkana - SUV Renault

ÚJ RENAULT ARKANA

mHybrid Intens és R.S. Line verziók most legalább 1 000 000 Ft kedvezménnyel!*
kezdő listaár 9 499 000 Ft
árlista letöltése

dizájn A sportos és tágas hibrid SUV

Karcsú vonalvezetés, emelt hasmagasság, óriási kényelem... az Új Arkana elegáns, dinamikus és robusztus kialakítása egyedi dizájnt kölcsönöz az autónak.

Az autó R.S. Line verziója még karakteresebb kialakítású: egyedi Vérnarancs fényezés, sportos hűtőrács, vörös díszítőelemmel ellátott egyedi felnik és dupla kipufogócső: hagyja magát elcsábítani…

motorok

Csendes működés, gyors reakcióképesség, kiváló menetdinamika...

 • Új Renault Arkana E-TECH hybrid

Új Arkana E-TECH Hybrid

Az Új Arkana E-TECH Hybrid felvillanyozza a mindennapjait! Városban akár az idő 80%-ában is tisztán elektromos üzemmódban vezethet a F1® világából származó, innovatív E-TECH technológiának köszönhetően. Élvezze a csendes és kényelmes vezetést, miközben a hagyományos, azonos kategóriájú benzinmotorokhoz képest akár 40%-kal* alacsonyabb üzemanyagfogyasztást érhet el.


A regeneratív fékrendszernek köszönhetően nincs szükség se kábelekre, se töltőkre, mivel az Új Arkana használat közben tölti saját magát. 

ismerje meg a verziót!további információk az E-TECH Hybrid technológiáról

* WLTP városi fogyasztás (a végső homologizáció függvényében).

kényelem és technológia

A Renault innovatív rendszereivel mindig maximális kényelemben és biztonságban utazhat

Vezetéstámogató rendszerek - Új Renault Arkana

RENAULT DRIVE vezetéstámogató rendszerek

RENAULT PILOT Forgalmi és Autópálya Asszisztens, hátsó keresztirányú forgalomfigyelés, Renault Park Assist félautomata parkolóasszisztens... Teljes kényelemben és maximális biztonságban vezethet, hiszen a RENAULT DRIVE vezetéstámogató technológiák segítséget nyújtanak végig az utazás során. Készen áll az indulásra? 

Multimédia rendszer - Új Renault Arkana

RENAULT LINK multimédia rendszer

Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ alkalmazásokkal is kompatibilis multimédia rendszerhez egyszerűen hozzákapcsolhatja az okostelefonját, így könnyedén elérheti az alkalmazásokat és az online szolgáltatásokat az Új Arkana beépített 9,3’’-os képernyőjén keresztül.

MULTI-SENSE rendszer - Új Renault Arkana

MULTI-SENSE rendszer

Motorreakció- és hangzás, szervokormány viselkedése, hangulatvilágítás kiválasztása, digitális műszeregység személyre szabása... A MULTI-SENSE rendszer segítségével 3 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait. 

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő Új Arkana verziót!

Zen

Zen

kezdő listaár 9 499 000 Ft

 • Sávelhagyásra figyelmeztető (LDW) és Sávtartó rendszer (LKA)
 • Követési távolságra figyelmeztető rendszer
 • Aktív vészfékező rendszer gyalogosérzékelővel
 • Első és hátsó parkolóradar
Intens

Intens

kezdő listaár 10 449 000 Ft

 • Sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer (TSR/OSP)
 • Holttérfigyelő rendszer
 • Adaptív tempomat
 • Elektromos parkolófék Auto-Hold funkcióval
R.S. Line

R.S. Line

kezdő listaár 11 399 000 Ft

 • Oldalsó parkolóradarok
 • „Renault Park Assist“ félautomata parkolóasszisztens
 • Fűthető első ülések
 • 6 irányban elektromosan állítható, fűthető első ükések, elektromosan állítható deréktámasszal

Új Renault Arkana - részletek

* Az akció 2021. november 2-től 2021. december 31-ig vagy visszavonásig érvényes, a legalább 1 000 000 Ft kedvezmény az Új Arkana TCe 140 EDC mHybrid Intens és R.S. Line, TCe 160 EDC mHybrid Intens és R.S. Line verziókra vonatkozik, és a listaárból kerül levonásra. A kedvezmény mértéke felszereltségenként eltérhet. Új Arkana vegyes fogyasztás l/100 km: 5,7 – 6,1; CO2-kibocsátás g/km: 130-137. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.

Ismerje meg további modelljeinket!

Kadjar
Kadjar
kezdő listaár 9 149 000 Ft
Koleos
Koleos
kezdő listaár 12 199 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet