MEGANE R.S. Trophy sportautó

R.S. Trophy
Új Renault MEGANE R.S.

MEGANE R.S. Trophy – külső megjelenés, elöl

Készen áll a versenyre?

Fedezze fel újra az Új MEGANE R.S. exkluzív Trophy verzióját, és foglalja el helyét a startvonalnál. 

Induljon jelentős előnnyel!

MEGANE R.S. Trophy – külső megjelenés, elöl
MEGANE R.S. Trophy – felnik
MEGANE R.S. Trophy – hátulról

Exkluzív dizájn és felszereltség

MEGANE R.S. Trophy – hátulról

Érzéki és sportos dizájn

Vezessen stílusosan! F1 típusú, Trophy feliratú lökhárító, vörös Brembo® féknyereg, Fuji Light 19’’-os felnik és Bridgestone® S007 abroncsok, cápauszony antenna, hátsó és oldalsó sötétített ablakok… A Új MEGANE R.S. Trophy már első pillantásra kitűnik a tömegből. A belső térben pedig páratlan, vörös-szürke környezet, valamint a Recaro formatervezett ülések várják, Alcantara© bevonattal.

A MEGANER.S. Trophy belső tere, műszerfal

A Renault Sport technológia legjobbja

R.S. Monitor és R.S. Drive gomb, Launch Control rajt-elektronika, Multi change Down… Váljon igazi autóversenyzővé és élvezze a páratlan vezetési élményt az exkluzív, beépített Renault Sport technológiáknak köszönhetően, amelyeket a csúcskategóriás 10’’-os Renault Sport digitális műszeregységen és a 9,3’’-os EASY LINK központi képernyőjén keresztül érhet el.

MEGANE R.S. Trophy Cup futómű

Exkluzív Cup futómű

Az igazi versenyélményhez kialakított, Új MEGANE R.S. Trophy 1,8 literes, 300 LE-s motorját az exkluzív Cup futómű egészíti ki, amely igazán egyedien sportos stílust kölcsönöz az autónak. Az előnyök? Korlátozott csúszású Torsen® differenciálmű, alumínium és acél ötvözetű (kompozit) első féktárcsák, továbbfejlesztett rugók és lengéscsillapítók, illetve merevebb kanyarstabilizátorok. Válassza a még sportosabb élményt!

Új Renault MEGANE R.S. - részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet