MEGANE R.S. sportautó

Új Megane R.S.

Pörgesse fel a hétköznapokat!
kezdő listaár 8 399 000 Ft
árlista letöltése

dizájn Az ikonikus sportmodell

Foglalja el helyét a startvonalnál! Karakteres vonalak, szélesebb sárvédők, Sport futómű, egyedi karbonszürke szín, gondosan kialakított részletek és exkluzív fényezés… A közvetlenül az autósport világából származó elemeivel az Új Megane R.S. igazán sportos megjelenésű. Készen áll? Rajt!

vezetési élmény

Szelídítse meg az utakat!

A technológiai megoldások kiváló teljesítményt biztosítanak! Teljesítmény, mozgékonyság, dinamika… Próbálja ki az Új Megane R.S. nyújtotta egyedi vezetési élményt!

MEGANER.S. belső tere, műszerfal

Renault Sport exkluzív technológiák...

R.S. Drive, Launch Control rajtprogram, Multi change Down* funkció, R.S. Monitor… A 10,2’’-os, személyre szabható digitális műszeregységen és a 9,3”-os EASY LINK kijelzőn keresztül (ahova akár okostelefonját is tükrözheti) megismerheti, hogy a Renault Sport mérnökei szaktudásukkal milyen innovációkat fejlesztettek ki.

 

* EDC sebességváltóval.

MEGANE R.S. és MEGANE R.S. Trophy - külső megjelenés

... a kompromisszumok nélküli vezetési élményért.

Még jobb úttartás, még kiválóbb kezelhetőség és egyedülálló teljesítmény – a kényelem feláldozása nélkül!  Az autóversenyzés világából származó, 1,8 literes, közvetlen befecskendezésű, 300 LE-s turbómotor és a 4CONTROL technológia mellett az Új Megane R.S. 4 hidraulikus véghelyzeti ütközővel ellátott lengéscsillapítóval, Sport futóművel és mechanikus szeleppel ellátott kipufogórendszerrel van felszerelve. A megújult, páratlan vezetési élmény!

versenyszellem

Új MEGANE R.S. Trophy

Az Új Megane R.S. Trophy a határtalan teljesítmény világát nyitja meg Ön előtt.

  • MEGANE R.S. Trophy

Kiváló teljesítményt biztosító technológiák!

Cup futómű, korlátozott csúszású Torsen® differenciálmű, alumínium és acél ötvözetű (kompozit) első féktárcsák, továbbá Brembo® féknyergek és Recaro® ülések Alcantara® kárpitozással… Az Új Megane R.S. Trophy minden elemében azt üzeni: szenvedélyünk az autósport. Készen áll egy felejthetetlen kalandra?

ismerje meg a verziót!

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő Új MEGANE R.S. verziót!

R.S. Line

R.S. Line

kezdő listaár 8 399 000 Ft
R.S.

R.S.

kezdő listaár 12 949 000 Ft

  • R.S. SPORT 2 futómű
  • BREMBO® féknyergek szürke színben
  • 4CONTROL® Négykerék kormányzás rendszer
  • LED 3D nappali menetfény ("Edge Light")
R.S. TROPHY

R.S. TROPHY

kezdő listaár 13 949 000 Ft
R.S. Line E-Tech

R.S. Line E-Tech

kezdő listaár 12 049 000 Ft

Új Renault MEGANE R.S. - részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet