MEGANE R.S. sportautó

Megane R.S.

Pörgesse fel a hétköznapokat!
kezdő listaár 14 499 000 Ft
árlista letöltése

dizájn Az ikonikus sportmodell

Foglalja el helyét a startvonalnál! Karakteres vonalak, szélesebb sárvédők, Sport futómű, egyedi karbonszürke szín, gondosan kialakított részletek és exkluzív fényezés… A közvetlenül az autósport világából származó elemeivel a Megane R.S. igazán sportos megjelenésű. Készen áll? Rajt!

vezetési élmény

Szelídítse meg az utakat!

A technológiai megoldások kiváló teljesítményt biztosítanak! Teljesítmény, mozgékonyság, dinamika… Próbálja ki a Megane R.S. nyújtotta egyedi vezetési élményt!

MEGANER.S. belső tere, műszerfal

Renault Sport exkluzív technológiák...

R.S. Drive, Launch Control rajtprogram, Multi change Down* funkció, R.S. Monitor… A 10,2’’-os, személyre szabható digitális műszeregységen és a 9,3”-os Easy Link kijelzőn keresztül (ahova akár okostelefonját is tükrözheti) megismerheti, hogy a Renault Sport mérnökei szaktudásukkal milyen innovációkat fejlesztettek ki.

 

* EDC sebességváltóval.

MEGANE R.S. és MEGANE R.S. Trophy - külső megjelenés

... a kompromisszumok nélküli vezetési élményért.

Még jobb úttartás, még kiválóbb kezelhetőség és egyedülálló teljesítmény – a kényelem feláldozása nélkül!  Az autóversenyzés világából származó, 1,8 literes, közvetlen befecskendezésű, 300 LE-s turbómotor és a 4Control technológia mellett a Megane R.S. 4 hidraulikus véghelyzeti ütközővel ellátott lengéscsillapítóval, Sport futóművel és mechanikus szeleppel ellátott kipufogórendszerrel van felszerelve. A megújult, páratlan vezetési élmény!

versenyszellem

MEGANE R.S. Trophy

A Megane R.S. Trophy a határtalan teljesítmény világát nyitja meg Ön előtt.

MEGANE R.S. Trophy

Kiváló teljesítményt biztosító technológiák!

Cup futómű, korlátozott csúszású Torsen® differenciálmű, alumínium és acél ötvözetű (kompozit) első féktárcsák, továbbá Brembo® féknyergek és Recaro® ülések Alcantara® kárpitozással… A Megane R.S. Trophy minden elemében azt üzeni: szenvedélyünk az autósport. Készen áll egy felejthetetlen kalandra?

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő Új MEGANE R.S. verziót!

R.S.

R.S.

  • Benzin
kezdő listaár 14 499 000 Ft
R.S. TROPHY

R.S. TROPHY

  • Benzin
kezdő listaár 15 499 000 Ft

Renault MEGANE R.S. - részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet