Új Renault MEGANE R.S. TROPHY

Alt

Technológia a sportosság szolgálatában

Az Új Renault MEGANE R.S. TROPHY

Ébressze fel érzékeit!

Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29

Több erő!

A 300 LE teljesítményt az 1,8 l-es közvetlen befecskendezésű turbómotor segítségével éri el, amelyet a Formula-1 új „golyóscsapágy” típusú turbótechnológiájával láttak el. Az Új Renault MEGANE R.S. TROPHY kínálatában most először nyílik lehetőség kétféle váltó közül választani: egy manuális (400 Nm) vagy egy dupla kuplungos EDC automata sebességváltót (420 Nm).

Legyen egyedi hangja!

Az Új Renault MEGANE R.S. TROPHY egyedi kipufogórendszert kapott a teljesítmény növeléséért. Mechanikus szelepeivel a kiválasztott vezetési módnak megfelelően nyújtja a legjobb teljesítményt, a MULTI-SENSE® technológiának köszönhetően. A szelep nyitott állásában maximális hangzást és teljesítményt, zárt állásában pedig maximális kényelmet biztosít.

Alt Image C29

A szakértelem esszenciája

Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29

Felszereltség a kiváló teljesítmény szolgálatában

Az Új Renault MEGANE R.S. TROPHY szériafelszerelésként CUP futóművet kapott, amely a legsportosabb használathoz illeszkedik. Részlegesen önzáró (sperr) Torsen® differenciálművel ellátva.

A legújabb generációs Recaro® ülések lehetővé teszik a vezetési pozíció akár 20 mm-el való csökkentését. A merev támlás kagylóülés és az Alcantara® kárpit egyaránt hozzájárul a vezetés közbeni tökéletes üléshelyzet megtartásához.

A könnyedén felismerhető 19”-os AKIO keréktárcsák alapesetben a Bridgestone® Potenza S001-es abroncsaival vannak felszerelve, de opcióként választható a 19”-os FUJI könnyített kerétárcsa is Bridgestone® Potenza S007-es semi-slick abronccsal a legjobb tapadás érdekében. A Megane RS TROPHY különleges fékbetétei és Brembo® féknyerge minden körülmény között biztosítja az optimális fékerőt.

Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29

A Renault Sport technológia legjobbja

A Renault Sport szakértelmének legjava testesül meg az Új Renault MEGANE R.S. TROPHY-ban:

  • A 4CONTROL® rendszer rendkívüli mozgékonyságot nyújt
  • A Launch Control segítségével hatékonyan rajtolhat el
  • A Multi Change Down rendszere biztosítja, hogy optimális sebességi fokozatban gyorsíthasson ki


Az R.S. monitor telemetriai rendszere folyamatosan rögzíti, eltárolja és elemzi a legfontosabb adatokat, így mindig tudhatja, hogy hogyan javíthat még a köridején. A R-LINK2 kijelzőjén nyomon tudja követni az aktuális vezetési beállításokat.

Alt Image C29

Bemutatkozik az Új MEGANE R.S részletesen

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet