Új Renault MEGANE R.S. TROPHY-R

Alt

Teljes sportosság

Kellően kihívó?

A rekordok megdöntésére tervezett Új Renault MEGANE R.S. Trophy-R életre kelti az autósport iránti szenvedélyét. Egyesíti magában a technológiát és az örömöt az egyedi vezetési élmény érdekében. Az Új MEGANE R.S. büszke a gyökereire. A Trophy-R Laurent Hurgon pilótával legyőzte saját legjobb idejét a Nürburgring északi pályáján, hogy új 07:40:10-es pályarekordot állítson fel elsőkerék-meghajtású járműként.

  • thumbnail

Minden generációnak megvan a legendája!

A Renault MEGANE R.S. dicsőséges történelemmel bír a Nürburgring északi pályáján, a Nordschleifén. 2008-ban a Vincent Bayle által vezetett MEGANE II R.S. R26R felállította a 8:17-es rekordot. 2011-ben Laurent Hurgon a MEGANE III R.S. 265 Trophy volánja mögött ülve 8:07:97-es idő alatt tette meg a 20,6 km-t. 3 évvel később, 2014-ben megdöntötte saját recordját 7:54:36-os idővel egy MEGANE III R.S. 275 Trophy-R sportautóban ülve. Első alkalommal végzett kevesebb, mint 8 perc alatt egy elsőkerék-meghajtású jármű! A megannyi értékes példa mögötti teljesítmény adja az R.S. szellemiségét, amely előrevisz minket.

Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29

Bemutatkozik az Új MEGANE R.S részletesen

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet