Kifinomult megjelenés Bemutatkozik az Új MEGANE R.S.

Renault – MEGANE R.S.

Külső dizájn

Dizájn a kiváló teljesítmény szolgálatában

Az Új MEGANE R.S. számos versenyautóra jellemző elemet vonultat fel, amivel felébreszti Önben a pilótát.

  • Renault - MEGANE R.S.
  • Renault – MEGANE R.S.
  • Renault – MEGANE R.S.
  • Renault – MEGANE R.S.

Erősségek

Sportos vonalvezetés

Bemutatkozik az Új MEGANE R.S merész és előkelő vonalvezetés a rajtvonaltól. 
Készen áll a startra? 

Renault - MEGANE R.S.

Az új, szélesített első lökhárító F1 lamellát kapott a légáram-tereléséhez, a hőcserélők levegőellátásához és a motor hűtéséhez, a hűtőrács méhsejt-ráccsal és speciális R.S. világítással rendelkezik. Figyelemfelkeltő megjelenésű.

Renault - MEGANE R.S.

A domború és érzéki elemek biztosítanak stílusos kapcsolatot a jármű első és hátsó része között, a légbeömlőknek, a széles lökhárítóbetéteknek és a fekete lamelláknak köszönhetően az autó külsejében méltó utódja a Renault Sport hagyományainak. 

Renault - MEGANE R.S.

Dupla csöves középső kipufogó, funkcionális légterelő az aerodinamikai tapadáshoz, oldalsó légterelők a lökhárítón a légáram irányításához, újratervezett hátsó spoiler a jármű viselkedésének kiegyensúlyozásához... A teljesítmény nem véletlen.

belső dizájn Egyedien sportos belső tér

Merüljön el a sportosság egy teljesen új világában a műszerfalnak, az exkluzív fekete tetőkárpitnak és a vörös színű varrásoknak, a tökéletesen tartó üléseknek, a barkás bőr és Alcantra kormányanak és az alumínium pedálnak köszönhetően.

Bemutatkozik az Új MEGANE R.S részletesen

  

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet