Válasszon a 120 limitált modellünk közül akár 1 millió forint árelőnnyel!

Renault - Passion for life!

Easy Life napok

A Renault márka küldetése, hogy termékeivel és szolgáltatásaival a mindennapokat könnyebbé és élvezetessé tegye.

Látogasson el márkakereskedéseink egyikébe és próbálja ki az új Renault modelleket vagy kérjen egyedi árajánlatot kiszemeltjére!

Válasszon szerelt kerekeink közül, így egyszerűbben és gazdaságosabban készület fel a télre! Érdemes utána számolni!

A feltüntetett árelőny a renault.hu oldalon található listaárakból számítandó, MEGANE GrandCoupé Intens TCe 140 FAP és KADJAR Intens TCe 140 FAP  modellekre érvényes szeptember 14-18-ig vagy készlet erejéig, magánszemélyek vásárlása esetén.

A finanszírozási ajánlat fogyasztók részére szól, és a 2018. 09. 14-18. között megkötött szerződésekre érvényes, valamennyi Renault személygépjármű modell esetében, kivéve Twingo. A finanszírozás keretében zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, referencia-kamatlábhoz kötött változó kamatozással (1 hónapos BUBOR érték alkalmazásával) és változó kamatfelárral. Finanszírozási feltételek: önerő minimum 35 %, elektromos autók esetén 40%, futamidő 24 -48 hónap, a finanszírozás minimum összege 600 000,-Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kamat mértéke a referencia-kamatláb módosulásával minden törlesztési időszakban automatikusan módosul, akkor is, ha a kamatfelár mértéke változatlan. A finanszírozó a lízingszerződés teljes futamidejére  Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Finanszírozó:  UniCredit Leasing Hungary Zrt. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.

CLIO Intens TCe 90 vegyes fogyasztás l/100 km: 5-5,2; CO2-kibocsátás g/km: 113-118, CAPTUR Intens TCe 90 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,4-5,6; CO2-kibocsátás g/km: 123-127, MEGANE GrandCoupé Intens TCe 140 FAP vegyes fogyasztás l/100 km: 5,5-5,7; CO2-kibocsátás g/km: 125-131, KADJAR Intens TCe 140 FAP vegyes fogyasztás l/100 km: 5,9-6,1; CO2-kibocsátás g/km: 135-139 NEDC BT ciklus. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. A képek illusztrációk.