World Series by Renault 2015

Szurkoljon ön is a lelátókról!

Látogasson el Európa legszebb versenypályáin zajló futamaink egyikére, ahol páratlan módon a kulisszák mögé is betekinthet. A paddock és a bokszutca világa többé nem rejtegethet titkokat ön elől sem.

A tribünökön bárki helyet foglalhat. A versenypályán és a pálya mellett is folyamatosan garantált a szórakozás. Számos meglepetést tartogatunk a versenyekre kilátogatók számára!

Irány a rajtrács!

2005-ös indulása óta a World Series by Renault széria egyre nagyobb népszerűségnek örvend a csapatok, a pilóták, a média és természetesen a nézők körében is!
10 évad és több, mint 5 millió néző: a futamok népszerűsége is folyamatosan növekszik…

Kövesse figyelemmel World Series by Renault szériát alkotó 3 nemzetközi versenysorozatot: Formula Renault 3.5 Series, Eurocup Formula Renault 2.0 és a most indult Renault Sport Trophy.

Ismerje meg a pilótákat!

Rendszeres nézője a World Series by Renault versenyeinek? Akkor bizonyára ön is találkozott már azokkal a fiatal tehetségekkel a boxutcában, akik ma már híres autóversenyzőké nőtték ki magukat. Daniel Ricciardo, Sébastian Vettel, majd Kevin Magnussen és Carlos Sainz – a Formula Renault 3.5 Series egymást követő bajnokai a 2013-as és 2014-es szezonban.
Az együléses Renault versenyautók részvételével zajló versenysorozat nagyszerű fejlődési lehetőséget biztosít a jövő bajnokainak, így kiváló ugródeszka a Formula 1-be vágyó pilótáknak.

Ismerje meg a 2005-ös indulása óta egyre népszerűbb World Series by Renault eddigi bajnokait!