image

A Nagy ZOE Próba

Nincs több kifogás: vigye el az Új ZOE-t egy egész napra, vagy akár egy teljes hétvégi tesztvezetésre, hogy átélje és megtapasztalja, milyen életstílust jelent egy 100%-ig elektromos Új ZOE tulajdonosának lenni!


Elektromos autó mindennap

EGY- VAGY TÖBBNAPOS ELEKTROMOS AUTÓ TESZTVEZETÉSI LEHETŐSÉG

Kattintson, küldje el tesztvezetési igényét az Önnek megfelelő márkakereskedésünk számára és kollégánk keresni fogja, a Nagy ZOE Próba időpontjával kapcsolatban.
Tájékoztatjuk, hogy a tesztvezetés előfeltételeként márkakereskedéseink
kauciót kérhetnek, melynek összege 300 000 Ft a teszt idejére.

Renault ZOE elektromos autó mobil applikáció
Renault ZOE elektromos autó töltőállomás
Renault ZOE elektromos autó színek

Új Renault ZOE R110 Z.E. 50 vegyes fogyasztás Wh/km: 169, l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet