image

R&Go

Szerezzen új élményeket a praktikus R&Go okostelefonos alkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy telefonját egy, az autóhoz vezeték nélkül kapcsolódó fedélzeti rendszerré változtassa. Kezelőfelületén mindössze 6 gomb található, így számos funkciót pillanatok alatt elérhet.

Hagyja magát elvezetni a célállomáshoz!

Navigáció

Alt Image C29
Alt Image C29

Szüksége van egy másodpilótára?

Jusson el könnyedén bárhová, és mentse el tartózkodási helyét a beépített GPS navigáció segítségével. A CoPilot® Premium gyártójával való együttműködésnek köszönhetően az R&Go már 3G kapcsolat nélkül is elvezeti úticéljához. Minden szükséges funkció rendelkezésre áll: 3D navigáció, ActiveTraffic™ (1 évig ingyenes), hangutasítások, Clear Turn™ szolgáltatás a komplex kereszteződések megjelenítéséhez, traffipax előrejelző (elérhetősége országonként eltér)… Minden olyan térképet is megtalálhat a készüléken, amelyre szüksége lehet.

R&Go– Az Ön szolgálatában

Az „Autókereső” funkciónak köszönhetően könnyen megtalálhatja a helyet, ahová leparkolt autójával. Az okostelefonjára telepített R&Go alkalmazás gyalogos navigációval vissza is vezeti az autóhoz. A Yelp segítségével megjelenítheti a többi felhasználónak a különböző helyekkel, például boltokkal vagy éttermekkel kapcsolatos véleményét. Emellett pedig megtalálhatja az aktuális tartózkodási helyéhez közeli parkolókat vagy töltőállomásokat. Annak érdekében, hogy információkat gyűjthessen a különböző turisztikai látványosságokról és a várható időjárásról, a Wikisearch, a Wikipedia vagy a Google oldalát is elérheti.

Maradjon kapcsolatban!

Multimédia szolgáltatások

Hallgassa kedvenc zenéit mobiltelefonjáról Blutooth-kapcsolaton keresztül, kövesse egy webes rádió alkalmazását vagy hallgassa az Önnél lévő USB-kulcson található dalokat.

Maradjon kapcsolatban a világgal!

Telefon

Hívásindítás és -fogadás vezetés közben? Az R&Go rendszerrel ez is lehetséges! SMS üzenetet kapott? Az SMS-To-Speech* funkció felolvassa Önnek az üzenetet. Így tekintetét végig az úton tarthatja!

Az R&Go megkönnyíti a közlekedést

Jármű

Kövesse a fedélzeti számítógéppel kapcsolatos információkat okostelefonján! Használja ki a Renault eco² vezetési stílussal kapcsolatos funkciókat és vezessen gazdaságosabban! Varázsolja telefonját egy második műszerfallá, amelyen fordulatszámmérő, váltásra figyelmeztető funkció, illetve a fedélzeti számítógép adatai is rendelkezésre állnak. Az R&Go rendszer Bluetooth-kapcsolaton keresztül kommunikál az autóval.

AZ R & GO RENDSZER ÚTMUTATÓJÁNAK MEGTEKINTÉSE (IDEGEN NYELVŰ)

Multimédia

Ismerje meg további rendszereinket is!

 R-LINK & R-LINK Evolution

Részletek

R-LINK 2

LÉPJEN BE A RENDSZERBE!
 Media Nav Evolution

Részletek

R-LINK & R-LINK Evolution

LÉPJEN BE A RENDSZERBE!
 Media Nav

Részletek

Media Nav Evolution

LÉPJEN BE A RENDSZERBE!
 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet