image

Carminat TomTom LIVE

A mindennapi közlekedés megkönnyítésére tervezett Carminat TomTom LIVE egy rendkívül hatékony navigációs rendszer, amely minden nélkülözhetetlen funkciót magában foglal.

Ismerje meg az előnyeit!

Lépjen be a Carminat TomTom LIVE navigációs rendszerébe

Indulásra kész?

5,7"-os képernyőjének köszönhetően a TomTom navigációt igazi élvezet használni. Intuitív kezelőfelületének és sokoldalú funkcióinak köszönhetően mindig könnyen és biztonságosan elérheti úticélját. Csak állítsa be a kívánt útvonalat, és vezessen magabiztosan!

Szóljon a zene!

Fedezze fel a beépített rádió funkcióit vagy hallgassa kedvenc zenéit út közben a Bluetooth-kapcsolatnak vagy a rendelkezésre álló Jack- és USB-csatlakozóknak köszönhetően. A Carminat TomTom LIVE rendszer multimédiás funkcióival minden utat szórakoztatóvá és élvezetessé varázsol.

Maradjon kapcsolatban a világgal!

A Carminat TomTom LIVE rendszerhez könnyedén kapcsolódhat okostelefonjával a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően, és így a telefonkönyv szinkronizációja után a rendszer képernyőjén keresztül is hozzáférhet a telefonszámaihoz.

Használja ki a TomTom navigáció minden előnyét!

Hagyja, hogy a Carminat TomTom LIVE elvezesse úticéljához!

Navigációs szolgáltatások

thumbnail

A valós idejű LIVE szolgáltatásoknak – például a népszerű TomTom Traffic – köszönhetően búcsút mondhat a forgalmi dugóknak! A szolgáltatásokon keresztül valós időben értesülhet a legfrissebb közlekedési információkról.

A LIVE* szolgáltatásokhoz az autó átvételétől számított 90 napig ingyenesen férhet hozzá, így könnyedén optimalizálhatja útvonalait.

*TomTom Traffic, Veszélyzónák, TomTom keresés és Időjárás. A szolgáltatás elérhetősége országonként, illetve modellenként eltér.

Mindig használja a legfrissebb térképeket!

Mindig használja a legfrissebb térképeket!

Annak érdekében, hogy minden út nyugodt és zökkenőmentes legyen, mindig frissítse térképét a legújabb verzióra. Az első térképfrissítési lehetőség az autó átvételétől számított 90 napon belül ingyenes*. A térképek legfrissebb verzióit a TomTom Home oldalon keresztül töltheti le.

*PC vagy MAC típusú számítógépen keresztül tölthető le.

A TOMTOM HOME ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE

Szolgáltatások néhány kattintásra

A Carminat TomTom LIVE megkönnyíti a mindennapi közlekedést

Annak érdekében, hogy letölthesse a legfrissebb térképeket, és hogy megújíthassa TomTom LIVE szolgáltatásait, kövesse az útmutatóban leírt lépéseket.

Alt Image C29

Vegye ki SD kártyáját a Carminat TomTom LIVE rendszerből, és helyezze be PC/MAC számítógépébe. Egy üzenet jelenik meg, amely emlékezteti Önt a TomTom HOME alkalmazás letöltésére és telepítésére.

A TOMTOM HOME ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE

Alt Image C29

Hozzon létre egy saját TomTom felhasználói fiókot, majd kövesse az útmutató lépéseit, amelyek bemutatják a TomTom LIVE szolgáltatások megújításának, illetve a legfrissebb térképek SD kártyára való letöltésének módját.

Alt Image C29

Helyezze be az SD kártyát a Carminat TomTom LIVE navigációs rendszer kártyaolvasójába a letöltött fájlok telepítéséhez.

Alt Image C29

A Carminat TomTom LIVE navigációs rendszer térképei mostantól naprakészek, a LIVE szolgáltatások pedig bármikor használhatók. Jó utat kívánunk!

Multimédia

Ismerje meg további rendszereinket is!

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet