Zoe E-Tech 100% electric

100% elektromos
Renault Zoe - elektromos városi autó
kezdő listaár 14 649 000 Ft
Töltsön könnyedén és biztonságosan otthonában is az E.ON, Z.E. Ready töltőivel!
A Renault és az E.ON együttműködésének köszönhetően nem csak az autóvásárlás folyamata, de a megfelelő otthoni töltési környezet kialakítása is kényelmes és biztonságos. Renault ügyfélként kérjen kizárólagos ajánlatot az E.ON-tól készülékre (11 kW-os Vestel EVC04-E11-W-S, 22 kW-os Vestel EVC04-E22-WLDM-C) és telepítésükre, majd vegye át kiválasztott Renault Márkakereskedésétől közvetlenül!

kifejező stílus
A VÁROSI ELEKTROMOS KISAUTÓ, AMELY FELVILLANYOZZA A MINDENNAPJAIT!
Fedezze fel, hogy mi teszi a Zoe E-Tech 100% electric-et igazán sikeressé, a merész stílusával, a formás vonalaival és a C-alakú LED fényjegyeivel együtt. Tudjon meg többet az új személyiségéről, mely tartalmazza az új hűtőrácsot, az arany színű ködlámpa kereteket és a sötét, 17”-os kéttónusú könnyűfém felniket.
fotógaléria megtekintése

Zoe E-Tech 100% electric

VEZESSEN ELEKTROMOS AUTÓT - MI SEM EGYSZERŰBB!

Nemsokára indul? A My Renault alkalmazással az utazás legapróbb részleteit is megtervezheti előre. Hatótávolság, feltöltés, útvonal... Vezessen gondtalanul!
HATÓTÁVOLSÁG
Akár 395 km-es hatótáv (WLTP*)
A Zoe E-Tech 100% electric 52 kWh teljesítményű akkumulátorával akár 395 km-t (WLTP*) is megtehet egy feltöltéssel.
FELTÖLTÉS
A legsokoldalúbban tölthető városi elektromos kisautó
Otthon, a belvárosban, egy bevásárló központnál vagy az autópályán - a Zoe E-Tech 100% electric feltöltésére bármilyen körülmények között lehetőség van.

Wallbox (7,4 kW) : több mint 300 km hatótávolság 8 óra alatt**

Nyilvános töltőállomás (11 kW): 120 km hatótávolság 2 óra alatt**
Nyilvános töltőállomás (22 kW): 120 km hatótávolság 1 óra alatt**

Gyors DC töltőállomás (50 kW): akár 150 km hatótávolság 30 perc alatt**
ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK
TEGYE KÖNNYEBBÉ MINDENNAPJAIT!
Utazzon egyszerűbben online szolgáltatásaink segítségével!
Az Easy Link multimédia rendszerrel, vagy távolról a My Renault mobilalkalmazással is könnyedén használhatja a Zoe számos online szolgáltatását. Akár a Zoe utastéri hőmérsékletének beállításait is megadhatja előre, illetve megtervezheti a feltöltéseket és az útvonalakat.

* WLTP hatótávolság (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, szabványosított ciklus: 57% városi vezetés, 25% külvárosi vezetés, 18% országúti vezetés) a 15"-os felnikkel szerelt ZOE Life verzió esetén.
** Az időtartam és a távolság itt feltüntetett értékeinek alapjául a ZOE a WLTP homologizáció során elért eredményei szolgáltak, amely az autók valós használati körülményeit hivatott előidézni. Ugyanakkor a feltöltés után kiválasztott útvonal típusát ez nem veszi számításba. A feltöltés idejére és a visszanyert hatótávolságra hatással van a hőmérséklet, az akkumulátor kora, a töltőállomás által biztosított teljesítmény, a vezetési stílus és a töltés szintje.


Zoe E-Tech 100% electric

FELVILLANYOZÓ ÉLMÉNYEK

Szakembereink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a mindennapokat egyszerűsítő, csúcstechnológiás megoldásokkal szolgálhassanak, éppen ezért a Zoe E-Tech 100% electric a Renault összes modern innovációját kínálja.
Renault Zoe – 136 lóerős elektromos motor, R135 motor (100 kW)
R135 villanymotor (100 kW)
A 136 lóerős elektromos motorral dinamikus és egyszerre nyugodt vezetési élményben lesz része!
Renault Zoe - B ÜZEMMÓD
B ÜZEMMÓD
A választható B üzemmód a városi közlekedés során magasabb szintű lassulást idéz elő, így csak ritkábban kell használnia a fékpedált és még nyugodtabban vezethet.
Renault Zoe - VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK
VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK
A Zoe E-Tech 100% electric számos olyan vezetéstámogató technológiával rendelkezik, amelyek fokozzák a biztonságot és könnyű manőverezést tesznek lehetővé minden körülmény között. Vezessen a lehető legnagyobb biztonságban.

RENAULT ZOE E-TECH 100% ELECTRIC – RÉSZLETEK

Zoe - dizájn
Zoe - ár, ajánlatok
Zoe - Méretek és motorok
Renault Zoe E-Tech 100% electric fogyasztás l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, áramfogyasztás (Wh/km): 17,2-17,7. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A kép illusztráció.

Ismerje meg további modelljeinket!

Clio E-Tech Plug-in Hybrid
Clio E-Tech full hybrid
Captur E-Tech Hybrid
Captur E-Tech full hybrid