Megane R.S. Ultime limited edition

Megane Ultime
kedvezményes kezdőár 19 760 000 Ft

Válasszon Renault Megane RS Ultime-et forint alapú finanszírozással, már FIX 3,9% THM-mel!*

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 6.639.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 88.157,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 3.639.000,-Ft, THM: 3,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 3,68%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.639.000,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.

Reprezentatív példa forint alapú nyíltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 6.639.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, nettó finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft+ÁFA, havi törlesztő részlet: 33.905,-Ft+a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 2.227.559,-Ft+ÁFA, THM: 3,3%, maradványérték: 2.091.024,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,04%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 3.000.000,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 1.693.110,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.

Megane Ultime
1976 darabos Ultime limitált széria
A Renault Megane R.S. Ultime, mely a gyűjtők számára vonzó dizájnnal és Forma-1® -ből származó technikával érkezik, egy ikonikus modell legutolsó, tökéletesített változataként értelmezhető. Méltó módon zárja le a Renault Sport legendás, 1976 óta íródó történetét ezzel az 1976 darabos limitált szériával. Egy igazán különleges modellre számíthatunk.
1976
darabos limitált széria
300 LE
1.8 literes erőforrás
5,7 s
gyorsulás 0-ról 100km/h-ra

új dizájn

Elegáns vonalaival, markáns kiszélesítéseivel, versenyzés inspirálta matricáival, illetve a megkülönböztető fekete elemeivel a Megane R.S. Ultime igazán kitűnik a tömegből, 100%-ban exkluzív érzetet adva. Készüljön fel a modell magával ragadó sportosságára.

sportmodell

MOTOR
300 lóerő! A Forma-1®-ből származó technikával rendelkező modell, melyben a motorháztető alatt egy 1.8 literes közvetlen befecskendezéses négyhengeres turbómotor található, EDC duplakuplungos automata váltóval párosítva, mely 420 Nm nyomaték leadására képes, villámgyors gázreakcióidő kíséretében.
TAPADÁS
A maximális tapadást egy Torsen® mechanikus sperr differenciálmű szolgáltatja, párosítva alumínium és kompozit első féktárcsákkal, Brembo® fékbetétekkel, illetve Bridgestone® S007 típusú gumiabroncsokkal. Mindezt kiegészíti a 4Control négykerék-kormányzás, illetve az R.S. Cup futómű.
R.S. MONITOR
A tökéletesen kontrollált, sportos vezetési élmény érdekében az R.S. Monitor folyamatosan frissülő adatokat szolgáltat a motorról, karosszériáról vagy a pillanatnyi teljesítményről a 9,3"-os érintőképernyőn.
TARTOZÉKOK
Megane Ultime
takaróponyva
Védje meg exkluzív Megane R.S. Ultime modelljét a külső hatásoktól ezzel az egyedi, méretre szabott takaróponyvával.

kontroll egy karnyújtásnyira

Kövesse figyelemmel teljesítményét az R.S. Monitor segítségével a 9,3"-os érintőképernyőn, élvezze a Bose® hangrendszert, okostelefon tükrözést, illetve az Easy Link multimédia rendszerbe épített navigációt. A kormány mögötti 10"-os digitális műszeregység és a head-up display még könnyebbé teszik a vezetést.
7 FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER
A Renault Megane R.S. Ultime olyan vezetéstámogató rendszereket kínál, melyeket a sportautók vásárlói ténylegesen igényelnek, és bármelyik egy gombnyomással kikapcsolható.
Megane Ultime
adaptív tempomat
A 0 és 160 km/h között aktív adaptív tempomat szabályozza a sebességet és biztonságos követési távolságot tart az elöl haladó járművektől.
Megane Ultime
első - hátsó - oldalsó parkolóradarok
A parkolóradarok az autó teljes környezetében képesek észlelni az akadályokat és hangjelzéssel figyelmeztetni a sofőrt, parkolás közben.
Megane Ultime
aktív vészfékező rendszer
Maximalizálja a biztonságot ütközés veszélye esetén. A rendszer képes észlelni gyalogosokat, illetve járműveket és közbelép, ha a sofőr nem, vagy csak lassan reagál.
vezetés
 • adaptív tempomat
 • sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer sebességtúllépésre figyelmeztetéssel
parkolás
 • első - hátsó - oldalsó parkolóradarok
 • tolatókamera
biztonság
 • aktív vészfékező rendszer gyalogosérzékelővel
 • követési távolságra figyelmeztető rendszer
 • sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • *Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint 24-36 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 3,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, meghatározott alvázszámú Renault személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2023. augusztus 31. napjáig vagy visszavonásig tart.

  FEDEZZE FEL TOVÁBBÁ...

  Renault Austral E-Tech
  Új Austral E-Tech full hybrid
  Renault Arkana E-Tech
  Új Arkana E-Tech full hybrid