Megane R.S. Ultime limited edition

Megane Ultime
Megane Ultime
1976 darabos Ultime limitált széria

A Renault Megane R.S. Ultime, mely a gyűjtők számára vonzó dizájnnal és Forma-1® -ből származó technikával érkezik, egy ikonikus modell legutolsó, tökéletesített változataként értelmezhető. Méltó módon zárja le a Renault Sport legendás, 1976 óta íródó történetét ezzel az 1976 darabos limitált szériával. Egy igazán különleges modellre számíthatunk.
1976
darabos limitált széria
300 LE
1.8 literes erőforrás
5,7 s
gyorsulás 0-ról 100km/h-ra

új dizájn


Elegáns vonalaival, markáns kiszélesítéseivel, versenyzés inspirálta matricáival, illetve a megkülönböztető fekete elemeivel a Megane R.S. Ultime igazán kitűnik a tömegből, 100%-ban exkluzív érzetet adva. Készüljön fel a modell magával ragadó sportosságára. 

sportmodell

MOTOR

300 lóerő! A Forma-1®-ből származó technikával rendelkező modell, melyben a motorháztető alatt egy 1.8 literes közvetlen befecskendezéses négyhengeres turbómotor található, EDC duplakuplungos automata váltóval párosítva, mely 420 Nm nyomaték leadására képes, villámgyors gázreakcióidő kíséretében.
TAPADÁS

A maximális tapadást egy Torsen® mechanikus sperr differenciálmű szolgáltatja, párosítva alumínium és kompozit első féktárcsákkal, Brembo® fékbetétekkel, illetve Bridgestone® S007 típusú gumiabroncsokkal. Mindezt kiegészíti a 4Control négykerék-kormányzás, illetve az R.S. Cup futómű.
R.S. MONITOR

A tökéletesen kontrollált, sportos vezetési élmény érdekében az R.S. Monitor folyamatosan frissülő adatokat szolgáltat a motorról, karosszériáról vagy a pillanatnyi teljesítményről a 9,3"-os érintőképernyőn.
TARTOZÉKOK
Megane Ultime
takaróponyva

Védje meg exkluzív Megane R.S. Ultime modelljét a külső hatásoktól ezzel az egyedi, méretre szabott takaróponyvával.

kontroll egy karnyújtásnyira

Kövesse figyelemmel teljesítményét az R.S. Monitor segítségével a 9,3"-os érintőképernyőn, élvezze a Bose® hangrendszert, okostelefon tükrözést, illetve az Easy Link multimédia rendszerbe épített navigációt. A kormány mögötti 10"-os digitális műszeregység és a head-up display még könnyebbé teszik a vezetést.
7 FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

A Renault Megane R.S. Ultime olyan vezetéstámogató rendszereket kínál, melyeket a sportautók vásárlói ténylegesen igényelnek, és bármelyik egy gombnyomással kikapcsolható. 
Megane Ultime
adaptív tempomat

A 0 és 160 km/h között aktív adaptív tempomat szabályozza a sebességet és biztonságos követési távolságot tart az elöl haladó járművektől.
Megane Ultime
első - hátsó - oldalsó parkolóradarok

A parkolóradarok az autó teljes környezetében képesek észlelni az akadályokat és hangjelzéssel figyelmeztetni a sofőrt, parkolás közben.
Megane Ultime
aktív vészfékező rendszer

Maximalizálja a biztonságot ütközés veszélye esetén. A rendszer képes észlelni gyalogosokat, illetve járműveket és közbelép, ha a sofőr nem, vagy csak lassan reagál.
vezetés
 • adaptív tempomat
 • sebességkorlátozó táblákat felismerő rendszer sebességtúllépésre figyelmeztetéssel
parkolás
 • első - hátsó - oldalsó parkolóradarok
 • tolatókamera
biztonság
 • aktív vészfékező rendszer gyalogosérzékelővel
 • követési távolságra figyelmeztető rendszer
 • sávelhagyásra figyelmeztető rendszer

 • FEDEZZE FEL TOVÁBBÁ...

  Renault Megane Ultime
  Új Austral E-Tech full hybrid
  Renault Megane Ultime
  Új Arkana E-Tech full hybrid