openR link multimédia rendszer beépített Google-szolgáltatásokkal

openR link rendszer, több mint 50 beépített Google-szolgáltatással


Renault Rafale

Az openR link multimédia rendszer a Google beépített¹ alkalmazásaival a vezeték nélküli szolgáltatások széles skálájához biztosít hozzáférést. Tervezze meg útvonalát a Google Térkép² segítségével, valamint az openR link hangutasításokkal irányítható a Google Asszisztens hangfelismerővel. A Google Play³ több mint 50 alkalmazást kínál: hallgassa kedvenc zenéit az Amazon Music segítségével, vagy kövesse nyomon a sportújdonságokat a L'Equipe for Renault segítségével.  

¹ A Google, Google Play, Android Auto, Google Maps a Google LLC védjegyei.

² A MyRenault kapcsolódó szolgáltatásai, a Google Térkép és a Google Asszisztens a jármű átvételétől számított 5 évig ingyenesek. A Google Asszisztens magyar nyelven nem érhető el.

³ A Google Playből letöltött alkalmazások használatához adatforgalmi csomagra van szüksége. Ehhez csak meg kell osztania a telefon és a Renault kapcsolatát. Előfizethet külön csomagra is partnerünknél, az Orange-nál (fizetős), ahol az első 3 GB ingyenes (6 hónapig érvényes, Magyarországon nem elérhető).

Renault Rafale E-Tech hybrid - Google Maps
valós idejű navigáció
A valós időben automatikusan frissülő Google Térkép² nyugalmat biztosít vezetés közben, még akkor is, ha megszakad a hálózati kapcsolat. Ha útközben akadály merül fel, az útvonal automatikusan újraszámításra kerül. Elkerülheti az olyan kellemetlen meglepetéseket, mint az útlezárások, új egyirányú utcák és ideiglenes kerülőutak.
Renault Rafale E-Tech hybrid - Google Assistant
hangutasítás
A Google Asszisztens² segítségével két kézzel a volánnál maradhat. Kérje meg, hogy sötétítse be a solarbay®-t, küldjön szöveges üzeneteket, hallgasson zenét, vagy állítsa be az utastér hőmérsékletét, anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról.