kényelem, belső tér és méretek

kényelem, belső tér és méretek

Renault Rafale
Szálljon be a Renault Rafale-ba és fedezzen fel egy olyan teret, amelyben minden részletet gondosan kidolgoztak és ahol a kiváló minőségű anyagok uralkodnak. A belső tér, a legmodernebb felszereltség és a kényelem iránti megszállottság a Renault Rafale-t egy igazán egyedi SUV kupé-vá teszi.

belső kényelem

A Renault Rafale SUV coupé a legmodernebb felszereltséggel, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel és az elöl és hátul is tágas belső térrel, prémium kategóriás kényelmet kínál.
LÁBTÉR
Renault Rafale E-Tech hybrid - belső tér
32 cm-es lábtér
273 cm-es tengelytávjával a Renault Rafale magas kényelmet biztosít az utasok számára: 32 cm-es lábtér hátul, amely kategóriájában a legjobbak közé tartozik, és 89 cm* fejtér - mindezt egy SUV coupé karcsú profiljának megőrzése mellett. 

*verziótól függően
INGENIUS® HÁTSÓ KARTÁMASZ
Renault Rafale E-Tech hybrid - belső tér
ingenius® hátsó könyöktámasz
Az ingenius® hátsó könyöktámasz a multimédiáról szól. Találsz benne tárolóhelyeket tableteknek és okostelefonoknak, két USB-C csatlakozót, valamint két állítható tartót, amelyeket úgy terveztek, hogy kényelmesen élvezhesd digitális eszközeidet, és rögzítsd a vizes palackokat.
SÍ ALAGÚT
Renault Rafale E-Tech hybrid - belső tér
síalagút
Ez a csomagtartóból elérhető nyílás segít a hosszú tárgyak (például sílécek) szállításában, kihasználva a jármű teljes hosszát a csomagtartótól az első ülésekig - anélkül, hogy a teljes hátsó üléspadot le kellene hajtania.
CSOMAGTÉR KAPACITÁS
Renault Rafale E-Tech hybrid - belső tér
csomagtérkapacitás
A 630 literes* csomagtérkapacitás a hátsó üléspad lehajtásával 1900 literre nő. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy járművét az igényeinek megfelelően használhassa.
 
*530-dm3 csomagtartó (VDA szabvány).

térfogat és méretek

Elölről hátra, fentről lefelé...
Élvezze a Renault Rafale nagyvonalú helykínálatát.
BELSŐ TÉR

      E-Tech full hybrid      
     min. csomagtérkapacitás  
630 L
     max. csomagtérkapacitás   
1,900 L
     az álpadló alatti rekesz űrtartalma    
92 L
     hátsó lábtér    
32 cm
JÁRMŰ MÉRETEK