Megane

technológia a siker útján
MEGANE – A kompakt ötajtós ferdehátú
kezdő listaár 8 999 000 Ft 
dizájn
A KOMPAKT ÖTAJTÓS
Harmonikus vonalvezetés, karakteres megjelenés és gondosan kialakított részletek... A vonzó és dinamikus Megane elegáns vonalvezetését a csúcstechnológiás utastér egészíti ki. Készüljön fel az autóra szegeződő tekintetekre!
fotógaléria megtekintése

az utastér kényelme

innováció a jó közérzet és a biztonság szolgálatában

Technológiáinknak köszönhetően kiváló vezetési élményben lesz része: Renault EASY DRIVE vezetéstámogató technológiák, EASY LINK beépített multimédia rendszer, MULTI-SENSE vezérlők…
EASY LINK rendszer - Megane
dobja fel utazásait az Easy Link multimédia rendszer segítségével
Készen áll a páratlan élményre? Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal is kompatibilis EASY LINK multimédia rendszeren keresztül az alkalmazásokat és az online szolgáltatásokat könnyedén elérheti a Megane középső, 9,3’’-os képernyőjén.
MULTI-SENSE - Megane
személyre szabott vezetési élmény a Multi-Sense rendszerrel
Motorreakció- és hang, szervokormány viselkedése, hangulatvilágítás kiválasztása, digitális műszeregység személyre szabása... A MULTI-SENSE segítségével 4 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco, Kényelem és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait.
Megane – külső megjelenés, oldalról
ismerje meg a Renault Easy Drive vezetéstámogató technológiákat
Utazzon teljes nyugalomban! Segítség a hosszabb utakon és nagy forgalomban, Stop & Go adaptív tempomat, AEBS aktív vészfékező rendszer kerékpáros- és gyalogosérzékelővel… Innovációinknak köszönhetően vezetéstámogató technológiáink nagyobb biztonságot és könnyebb vezetést biztosítanak.

verzió

MEGANE R.S. Line

Megane R.S. Line: sportos elemek, egyedi személyiség.
a sportosabb autó
A Megane R.S. Line külső megjelenésében érzéki vonalaival, az R.S. választékába tartozó, emblematikus F1 jelöléssel, hátsó lökhárítójával, krómozott kipufogójával, illetve a 17’’-os és 18’’-os felnikkel hívja fel magára a figyelmet. Az autó belső terét a szénfekete és jellegzetes varrással díszített elemek, bőrborítású R.S. kormány, az alumínium sportpedál és a beépített fejtámlákkal ellátott Alcantara® ülések teszik igazán vonzóvá.

MEGANE Grandtour

Dizájn, felszereltség, technológiák, motorválaszték… A Megane Grandtour újradefiniálja a Megane kombi verzióját és új dimenziót ad az utazásoknak.
az elegáns és variálható kombi
Kifinomult vonalak, kiemelkedő méretű rakodóhossz, tágas és variálható csomagtér, számos tárolóhely – a Megane kombi verziója eleganciát és sokoldalúságot sugároz.

Egy rövid út a városban vagy egy hosszabb utazás vidékre? Az E-TECH Plug-in Hybrid motorral is választható Megane Grandtour az elektromos autók rugalmasságát és kényelmét (akár 65 km-es hatótáv 100%-ban elektromos módban) a benzinmotoros autókkal ötvözi, így a hatótáv semmilyen szinten nem jelent akadályt. Vezessen gondtalanul!

* WLTP szerinti városi fogyasztás.

Renault Megane – részletek

Megane: Árak és ajánlatok
Megane: Felszereltség
Megane: Motorválaszték
Megane tartozékok
Renault Megane vegyes fogyasztás l/100 km: 4,6 – 4,8 CO2-kibocsátás g/km: 119 -130. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Ismerje meg további modelljeinket!

Renault Megane Grandtour
Megane Grandtour
Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid
Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid