Renault Megane R.S.

R.S. Trophy

készen áll a versenyre?
Fedezze fel újra a Megane R.S. exkluzív Trophy verzióját, és foglalja el helyét a startvonalnál.

INDULJON JELENTŐS ELŐNNYEL!


EXKLUZÍV DIZÁJN ÉS FELSZERELTSÉG

Megane R.S. Trophy – hátulról
érzéki és sportos dizájn
Vezessen stílusosan! F1 típusú, Trophy feliratú lökhárító, vörös Brembo® féknyereg, Fuji Light 19’’-os felnik és Bridgestone® S007 abroncsok, cápauszony antenna, hátsó és oldalsó sötétített ablakok… A Megane R.S. Trophy már első pillantásra kitűnik a tömegből. A belső térben pedig páratlan, vörös-szürke környezet, valamint a Recaro formatervezett ülések várják, Alcantara© bevonattal.
A Megane R.S. Trophy belső tere, műszerfal
a Renault Sport technológia legjobbja
R.S. Monitor és R.S. Drive gomb, Launch Control rajt-elektronika, Multi change Down… Váljon igazi autóversenyzővé és élvezze a páratlan vezetési élményt az exkluzív, beépített Renault Sport technológiáknak köszönhetően, amelyeket a csúcskategóriás 10,25’’-os Renault Sport digitális műszeregységen és a 9,3’’-os Easy Link központi képernyőjén keresztül érhet el.
Megane R.S. Trophy Cup futómű
exkluzív Cup futómű
Az igazi versenyélményhez kialakított, Megane R.S. Trophy 1,8 literes, 300 LE-s motorját az exkluzív Cup futómű egészíti ki, amely igazán egyedien sportos stílust kölcsönöz az autónak. Az előnyök? Korlátozott csúszású Torsen® differenciálmű, alumínium és acél ötvözetű (kompozit) első féktárcsák, továbbfejlesztett rugók és lengéscsillapítók, illetve merevebb kanyarstabilizátorok. Válassza a még sportosabb élményt!

Renault Megane R.S. – részletek

Megane R.S. - Verziók és árak
MEGANE R.S. – motorválaszték
MEGANE R.S. - Adatlap