Megane R.S.

pörgesse fel a hétköznapokat!
Megane R.S. sportautó
kezdő listaár 17 349 000 Ft
dizájn
az ikonikus sportmodell
Foglalja el helyét a startvonalnál! Karakteres vonalak, szélesebb sárvédők, sport futómű, egyedi karbonszürke szín, gondosan kialakított részletek és exkluzív fényezés… A közvetlenül az autósport világából származó elemeivel a Megane R.S. igazán sportos megjelenésű. Készen áll? Rajt!
fotógaléria megtekintése

vezetési élmény

szelídítse meg az utakat!

A technológiai megoldások kiváló teljesítményt biztosítanak! Teljesítmény, mozgékonyság, dinamika… Próbálja ki a Megane R.S. nyújtotta egyedi vezetési élményt!
Megane R.S. belső tere, műszerfal
Renault Sport exkluzív technológiák...
R.S. Drive, Launch Control rajtprogram, Multi change Down* funkció, R.S. Monitor… A 10,2’’-os, személyre szabható digitális műszeregységen és a 9,3”-os Easy Link kijelzőn keresztül (ahova akár okostelefonját is tükrözheti) megismerheti, hogy a Renault Sport mérnökei szaktudásukkal milyen innovációkat fejlesztettek ki.

* EDC sebességváltóval.
Megane R.S. és Megane R.S. Trophy - külső megjelenés
... a kompromisszumok nélküli vezetési élményért.
Még jobb úttartás, még kiválóbb kezelhetőség és egyedülálló teljesítmény – a kényelem feláldozása nélkül! Az autóversenyzés világából származó, 1,8 literes, közvetlen befecskendezésű, 300 LE-s turbómotor és a 4Control technológia mellett a Megane R.S. 4 hidraulikus véghelyzeti ütközővel ellátott lengéscsillapítóval, Sport futóművel és mechanikus szeleppel ellátott kipufogórendszerrel van felszerelve.

versenyszellem

MEGANE R.S. TROPHY

A Megane R.S. Trophy a határtalan teljesítmény világát nyitja meg Ön előtt.
kiváló teljesítményt biztosító technológiák!
Cup futómű, korlátozott csúszású Torsen® differenciálmű, alumínium és acél ötvözetű (kompozit) első féktárcsák, továbbá Brembo® féknyergek és Recaro® ülések Alcantara® kárpitozással… A Megane R.S. Trophy minden elemében azt üzeni: szenvedélyünk az autósport. Készen áll egy felejthetetlen kalandra?

Renault Megane R.S. – részletek

Megane R.S. - Verziók és árak
MEGANE R.S. – motorválaszték
MEGANE R.S. - Adatlap
Renault Megane R.S. vegyes fogyasztás l/100 km: 8,4 – 8,5 CO2-kibocsátás g/km: 190 -192. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.