Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid

az elegáns és variálható, mostantól tölthető hibrid kombi
Megane Grandtour E-Tech Plug-in – a tölthető hibrid
kezdő listaár 15 799 000 Ft
töltsön könnyedén és biztonságosan otthonában is az E.ON, Z.E. Ready töltőivel!
A Renault és az E.ON együttműködésének köszönhetően nem csak az autóvásárlás folyamata, de a megfelelő otthoni töltési környezet kialakítása is kényelmes és biztonságos. Renault ügyfélként kérjen kizárólagos ajánlatot az E.ON-tól készülékre (11 kW-os Vestel  EVC04-E11-W-S, 22 kW-os Vestel EVC04-E22-WLDM-C) és telepítésükre, majd vegye át kiválasztott Renault Márkakereskedésétől közvetlenül!
a Megane Grandtour hibrid verzióban is elérhető!
Az E-Tech Plug-in Hybrid verzió a Megane Grandtour 2 motorjának legjobb elemeit ötvözve biztosít egyedi vezetési élményt. Hétköznap közlekedjen teljesen elektromos módban, hétvégén pedig váltson hibrid módba és felejtse el a hatótáv jelentette korlátokat!Az elektromos és a benzinmotor ötvözete…a hibrid verzió sokoldalúsága!
fotógaléria megtekintése

felszereltségek

A Megane Grandtour erősségei, hibrid verzióban!

Érzéki vonalvezetés, kényelmes belső tér, variálható csomagtér... A Megane Grandtour E-Tech Plug-in hybrid a Megane Grandtour legjobb elemeit a hibrid előnyeivel ötvözi.
Multi-Sense®
digitális műszeregység
töltési lehetőségek
My Renault

motorok

Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid – a tölthető hibrid

Az autósport és a Renault Z.E. elektromos autók terén szerzett tapasztalatainknak köszönhetően szakértőink bármilyen igénynek megfelelő hibrid autót biztosítanak az Ön számára.
Renault Megane Grandtour – a tölthető hibrid
a sokoldalú kombi
A hétköznapok során közlekedjen üzemanyag nélkül - a Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid akár 50 km-es elektromos hatótávra* képes városi környezetben. Elérkezett a nyaralás ideje? Utazzon szabadon, nem lesz gondja a hatótávolsággal, hiszen bármikor válthat a benzines és az elektromos mód között (akár 50 km** elektromos hatótáv vegyes fogyasztás mellett).
Renault Megane Grandtour – a tölthető hibrid
páratlan vezetési élmény
Könnyed és csendes vezetés, páratlan rugalmasság és dinamikus gyorsulás elinduláskor... A Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid az innovatív, többmódozatú sebességváltó mellett 1,6 literes, újgenerációs, 160 lóerős motorral rendelkezik, így biztosítva a páratlan vezetési élményt.
Renault Megane Grandtour – a tölthető hibrid
kézben tartott fogyasztás
Az E-Tech tölthető hibrid módnak köszönhetően az autó indulása minden esetben elektromosan történik, így a rövidebb és a hosszabb utakon is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását (akár 70%-kal**). A még gazdaságosabb vezetés érdekében válassza a sebességváltó "B" módját, és nyerjen vissza még több energiát.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): ez az új protokoll a NEDC protokollhoz képest sokkal pontosabb eredményeket biztosít a mindennapos vezetésre vonatkozóan.
* városi fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)
** vegyes fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)


Renault Megane Grandtour – részletek

Megane Grandtour- dizájn
Megane Grandtour - Motorválaszték
Megane Grandtour - Adatlap
Renault Megane Grandtour E-Tech plug-in hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 1,2 – 1,5 CO2-kibocsátás g/km: 27 -33. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Ismerje meg további modelljeinket!

Renault Captur E-Tech
Captur E-Tech full hybrid