Master E-Tech 100% electric

a 100%-ig elektromos szállítás
Renault Master E-Tech electric elektromos furgon
már 19 890 000 Ft-tól
Töltsön könnyedén és biztonságosan otthonában is az E.ON, Z.E. Ready töltőivel!
A Renault és az E.ON együttműködésének köszönhetően nem csak az autóvásárlás folyamata, de a megfelelő otthoni töltési környezet kialakítása is kényelmes és biztonságos. Renault ügyfélként kérjen kizárólagos ajánlatot az E.ON-tól készülékre (11 kW-os Vestel EVC04-E11-W-S, 22 kW-os Vestel EVC04-E22-WLDM-C) és telepítésükre, majd vegye át kiválasztott Renault Márkakereskedésétől közvetlenül!
Master E-Tech 100% electric

100% Master, 100% elektromos
a 100%-ban elektromos furgon! 200 km-es valós hatótávolsággal!*
Válassza az elektromos meghajtású Master E-Tech 100% electric modellt! A kimondottan városi és külvárosi szállításokhoz kialakított autó kifejező dizájnja kiváló hatékonyságot biztosít.
fotógaléria megtekintése

* A valós fogyasztást befolyásolja a felszereltség, a vezetési stílus, illetve az útviszonyok. WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure) szerint.


a Master E-Tech 100% electric erősségei

Miért érdemes a Master E-Tech 100% electric -et választania?

szolgáltatások

autójával az utastérben vagy akár távolról is kapcsolatban maradhat

MY RENAULT ALKALMAZÁS
OKOSTELEFON TÜKRÖZÉS

Master E-Tech 100% electric – A 100%-ban elektromos megoldás

MASTER Z.E. - Hatótávolság
Hatótávolság
Szakértelmünket és tapasztalatunkat felhasználva minden nap azon dolgozunk, hogy még nagyobb hatótávolságot tudjunk Önnek biztosítani.
MASTER Z.E. logó
akkumulátor és töltés
Feltöltené Renault Master E-Tech 100% electric autóját? Ez ugyanolyan, mint a tankolás... csak itt nem kell elmennie a kútig!
MASTER Z.E. elektromos furgon
különleges választék
3 féle hossz, 2 féle magasság, 2 féle karosszéria, számos opció... Ismerje meg a Renault Master E-Tech 100% electric teljes választékát.

Renault Master E-Tech 100% electric – részletek

Renault - MASTER Z.E. - motorválaszték
Renault - MASTER Z.E. - méretek
Renault Master E-tech 100% electric fogyasztás l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, áramfogyasztás (Wh/km): 29,5 – 39,5. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A kép illusztráció.