Renault Master E-Tech 100% electric

felszereltségek

lépjen be a Master E-Tech Electric világába!

Vezessen nyugodtan bármilyen körülmények között! A Master E-TEech 100% electric tökéletes választás a városi igényekhez.
PROFESSZIONÁLIS RAKTÉRKIALAKÍTÁS
Rögzítőgyűrűk - MASTER Z. E.
Rögzítőgyűrűk és fa padlózat
Ha a Master E-Tech 100% electric-t választja, biztos lehet benne, hogy minden szállítást teljes nyugalommal végezhet majd el. A verzió függvényében 8-12 rögzítőgyűrű segítségével könnyedén rögzítheti rakományát. A fa padlózat csúszásgátló bevonattal is elérhető, így biztosítva a raktér védelmét.
hátsó ajtó - MASTER Z. E.
270°-ban nyitható hátsó ajtók
A Master E-Tech 100% electric akár 270°-ban nyitható hátsó ajtaja bármely logisztikai platformmal kompatibilis. A beépített mágnesnek köszönhetően az ajtó könnyedén nyitott pozícióban marad. A leolvasztási funkciónak köszönhetően az autó láthatósága bármilyen körülmények között optimális marad.
Rakodási kapacitás - MASTER Z. E.
Hosszúság és rakodási kapacitás
Nagy méretű tárgyat szeretne szállítani? Nem probléma! A Master E-Tech 100% electric L3 egyterű furgon verziója akár 3,7 m (vagy 4 EUR-raklap) hasznos hosszúságot és akár 13 m³ hasznos térfogatot biztosít. A tágas raktér kialakítású padlókabin verzió esetén ez akár 20 m³ is lehet.
KÉNYELEM
Tolatóradar és -kamera - MASTER Z. E.
Tolatóradar és -kamera
Szűkös parkolóhely? Többé nem probléma!

A tolatóradar a távolság csökkenésével sűrűsödő sípoló hangokkal figyelmeztet az Ön mögött található akadályokra. Ezt egészíti ki a hátsó kamera, ami megkönnyíti a manőverezést.

A belső visszapillantó tükrön, vagy a navigációs képernyőn megjelenő képek segítségével kiváló rálátása nyílik a hátsó területre.
MASTER Z. E. - Automata váltó
Automata váltó
A még nagyobb kényelem érdekében a Master E-Tech 100% electric-et lendületes, mégis csendes automata váltóval szereltük fel.
Eső- és fényérzékelő - MASTER Z. E.
Eső- és fényérzékelő
Az intelligens érzékelőknek köszönhetően a Master E-Tech 100% electric vezérli az autó fényszóróit, illetve szükség esetén az első ablaktörlőket is aktiválja. Mindent megteszünk a minél egyszerűbb vezetés érdekében!
BIZTONSÁG
Légzsákok - MASTER Z. E.
Utasvédelem
Első és oldalsó légzsákok, erőhatárolóval és előfeszítővel ellátott biztonsági övek… a Master E-Tech 100% electric a piac legmodernebb és legkiválóbb biztonsági funkcióit kínálja.
Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC) - MASTER Z. E.
ESC dinamikus menetstabilizátor
Vezessen nyugodtan bármilyen körülmények között! A Master E-Tech 100% electric szériafelszereltsége az új generációs dinamikus menetstabilizátor. Ez három technológiát ötvöz: kipörgésgátló (ASR), alulkormányzottság-ellenőrző és emelkedőn elindulást segítő rendszer.
Emelkedőn elindulást segítő rendszer - MASTER Z. E.
Emelkedőn elindulást segítő rendszer
A Master E-Tech 100% electric-hez ugyancsak szériafelszereltségként járó emelkedőn elindulást segítő rendszerrel könnyedén elindulhat a meredekebb emelkedőkön is.

multimédia

Dobja fel utazásait és navigáljon egyszerűen az R-LINK Evolution multimédia rendszer segítségével.
R-LINK EVOLUTION
OKOSTELEFON TÜKRÖZÉS

Renault Master E-Tech 100% electric – részletek

Renault - MASTER Z.E. - motorválaszték
Renault - MASTER Z.E. - méretek