Kadjar

SUV a Renault-tól
Renault Kadjar
kezdő listaár 9 499 000 Ftdizájn
a kifejező karakterű terepjáró
A Kadjar kifejezőbb dizájnnal tér vissza. Új orr-részével, megújított lökhárítóival, króm díszítésű oldalsó védőelemeivel, új LED-fényjegyeivel és 19”-os könnyűfém felnijeivel magára vonzza a tekinteteket az úton. Bőrbevonatú felületekkel rendelkező, részletgazdag és finom kidolgozású belső tere mindenki figyelmét felkelti.
fotógaléria megtekintése
    

felszereltségek

KALANDOR A MINDENNAPOKBAN

Okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja USB csatlakozó segítségével autójához, így autózás közben egyszerűen használhatja kedvenc alkalmazásait az R-LINK 2 rendszer képernyőjén keresztül. A legjobb korábbi Renault-technológiák mellett a Kadjar sebességtúllépésre figyelmeztető rendszerrel is fel van szerelve.

Renault Kadjar – részletek

Kadjar
Új KADJAR – tartozékok
Új KADJAR – adatlap
Renault Kadjar vegyes fogyasztás l/100 km: 5,1 – 6,5 CO2-kibocsátás g/km: 134 -148. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

ismerje meg további modelljeinket!

Grand Scenic
Grand Scenic