Grand Scenic

a családi autók új generációja
Renault Grand SCENIC
kezdő listaár 12 099 000 Ft
dizájn
A 7 SZEMÉLYES CSALÁDI AUTÓ
Mivel a nagy családok számára is fontos a dizájn, a Renault Grand Scenic kifinomult külsőt kapott. Hagyja magát elcsábítani a modern és elegáns vonalvezetéssel!
fotógaléria megtekintése

felszereltségek

VARIÁLHATÓ ÉS CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEKET BIZTOSÍTÓ EGYTERŰ

A Renault Grand Scenic kivételes kényelmet biztosít, és rendelkezik a nyugodt utazáshoz szükséges legjobb technológiákkal.
Renault Grand Scenic – tartozékok
R-Link 2 érintőképernyő
Csupán néhány kattintás szükséges a Renault Grand Scenic technológiáinak böngészéséhez. Az érintőképernyő segítségével a kiválasztott úticélhoz navigálhat, telefonhívást kezdeményezhet vagy e-mailt küldhet egy egyszerű hangutasítással (angol nyelven).
Renault Grand Scenic – külső megjelenés
One-Touch azonnali variálhatóság
Hosszabb vagy nagyobb tárgyakat szeretne szállítani? Ez nem probléma, ha a Renault Grand Scenic -et választja! Egyetlen gombnyomással lehajthatja az üléseket, ráadásul így egy teljesen sík padlójú és páratlan térfogatú rakodóteret kap.

Renault Grand Scenic – részletek

Grand Scenic – dizájn
Grand Scenic – tartozékok
Renault Grand Scenic vegyes fogyasztás l/100 km: 6,4 – 6,7 CO2-kibocsátás g/km: 144 -154. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Ismerje meg további modelljeinket!

Trafic Combi
Trafic Combi