Renault Clio

R.S. LINE

sportos megjelenés
A Clio R.S. line sportos vonalai igazán egyedi megjelenést biztosítanak: Forma-1 világát felelevenítő légterelők az első lökhárítóban, az R.S. modellek emblematikus márkajelzései és az egyedi 17’’-os R.S.line felnik.

Az autó sportos megjelenését elöl a méhsejt mintázatú hűtőrács, hátul pedig a diffúzor és az ovális, krómozott kipufogócső emeli ki.

EXKLUZÍV DIZÁJN ÉS FELSZERELTSÉG

a CLIO R.S. Line utastere
sportos dizájn az utastérben
Az autó belső kialakítása is a versenyautók megjelenését idézi: fekete harmónia vörös varrásokkal, sport bőrkormány dupla emblémával, alumínium pedálok, sportülés megerősített oldaltartással, vörös vízszintes csíkkal ellátott műszerfal és csúcstechnológiás vezetőhely a sofőr számára. Minőség, ergonómia, technológia, R.S. line jelzések - a Clio belső tere a Renault Sport exkluzív jegyeit hordozza magán.
9,3"-os érintőképernyő - CLIO R.S.Line
optimális vezetés
Akár városban, akár vidéki utakon autózik, a Clio R.S. line bármilyen helyzetben megfelelő partner lesz. Első és hátsó parkolóradarok, tolatókamera, gyalogos és kerékpáros észleléssel ellátott automata vészfékrendszer, sávelhagyásra figyelmeztető és sávtartó rendszer… Az autó technológiái elősegítik a dinamikus és teljesen biztonságos vezetést!
CLIO R.S. Line felnik
dinamizmus és hatékonyság
Az exkluzív, sportos megjelenésű Clio R.S. line motorja kiváló menetdinamikát biztosít, miközben az üzemanyag-fogyasztás alacsony marad. A dinamikus futóműnek köszönhetően többé egyetlen utazása sem lesz unalmas! A Clio R.S. line minden eleme az egyedi vezetési élményt szolgálja.

Renault Clio – részletek

Clio
Clio
Clio
Clio

Ismerje meg további modelljeinket!

Clio E-Tech hybrid
Clio E-Tech full hybrid