RENAULT CLIO

MULTIMÉDIA

Renault Connect

CLIO: A FELEJTHETETLEN VÁROSI KISAUTÓ KIZÁRÓLAG AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

9,3"-os online érintőképernyő, Easy Link
Az Easy Link online fedélzeti rendszer segítségével az autó különböző funkcióit egyetlen központi helyről irányíthatja. Optimális útvonaltervezés valós idejű forgalmi adatokkal, a telefonhívások biztonságos fogadása Bluetooth használatával, kedvenc rádióállomások beállítása vagy az okostelefon alkalmazásainak használata (Waze, Google Map vagy Spotify…) közvetlenül az autó képernyőjén az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal való kompatibilitásnak köszönhetően. A hangvezérlésnek köszönhetően pedig le sem kell vennie a szemét az útról.

*Elérhetősége verziótól függ.
okos navigáció
A navigációs rendszerbe integrált Google-címkeresés** köszönhetően úti célját még egyszerűbben és gyorsabban találhatja meg. Utazásai során a valós idejű forgalmi adatok 2 percenként frissülnek, így könnyedén tervezhető válik az érkezés ideje, és mindig a lehető legjobb útvonalon közlekedhet.

Tervezze meg az útvonalat egyszerűen a My Renault alkalmazás segítségével akár az otthona kényelméből, így az utazás valóban gondtalanul indul majd! Az alkalmazás feltérképezi a közeli benzinkutakat és lehetővé teszi az üzemanyag árak összehasonlítását, hogy kiválaszthassa az Önnek leginkább megfelelő töltőállomást.

*Elérhetősége verziótól függ.
** Az ingyenes online szolgáltatásokat az autó vásárlását követően 3 éven keresztül biztosítjuk.
automatikus frissítés
Minden újdonság azonnal rendelkezésére áll majd! Az automatikus frissítéseknek köszönhetően a rendszer automatikusan letölti és telepíti a térképek legfrissebb verzióit.

*Elérhetősége verziótól függ.
ismerje meg a My Renault alkalmazást
A My Renault alkalmazással egyszerűen kapcsolódhat autójához, illetve megtekinteti annak pontos helyzetét.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play és az Apple Store áruházakból.

Renault Clio – részletek

Clio
Clio
Clio
Clio

Ismerje meg további modelljeinket!

Clio E-Tech hybrid
Clio E-Tech full hybrid