Clio E-Tech full hybrid

az életre hangolva
Új CLIO E-TECH Hybrid – a hibrid városi autó, külső megjelenés
kezdő listaár 10 469 000 Ft
Clio... és most hibrid
Az új, automatikusan feltölthető hibrid motornak köszönhetően a Clio E-Tech full hybrid páratlan vezetési élményt, illetve alacsonyabb fogyasztást biztosít.
fotógaléria megtekintése

felszereltségek

ISMERJE MEG A CLIO E-TECH FULL HYBRID MINDEN ELŐNYÉT...

...tágas méretek, nagy méretű, online kijelzők, maximális biztonság és ultramodern vezetéstámogató technológiák.
aktív vészfékező rendszer
Easy Link rendszer
Google alapú címkeresés

motorok

CLIO E-TECH FULL HYBRID: A CLIO ÚJRAFOGALMAZZA A HIBRID FOGALMÁT

Renault CLIO E-TECH Hybrid
akár 80%-ban elektromos üzemmód a városi használat során
Ismerkedjen meg az elektromos vezetés egyedi élményével! A Clio E-Tech full hybrid az elektromos és a belső égésű motorokat egy páratlanul hatékony, automata Multi-mode váltóban egyesíti. Az eredmény: könnyed elektromos elindulás, elektromos vezetés a városban megtett idő akár 80%-ában, illetve az elektromos autó csendes működése
Renault CLIO E-TECH Hybrid
alacsonyabb költségek mind a városban, mind az országúton
Ha hibrid autóra vált, alacsonyabb költségekkel számolhat az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozóan mind az országúton, mind a városban, ahol akár 40%-kal kevesebbet fogyaszthat a benzines autókhoz képest. A Clio E-Tech full hybrid volánja mögött teljes nyugalomban utazhat: nagy hatótávolság, vezeték nélkül… és a Clio teljes kényelme!
Renault CLIO E-TECH Hybrid
új vezetési élmény
A Clio E-Tech full hybrid a 145 lóerős kombinált teljesítményének köszönhetően élénk gyorsulásra képes, méghozzá élvezetes és biztonságos módon. A Multi-mode automata sebességváltóval felszerelt elektromos motorok azonnali reakcióképessége gyors elindulást és könnyed sebességváltást tesznek lehetővé. A különböző Multi-Sense® módoknak köszönhetően személyre szabhatja a vezetési élményt.

Renault Clio – részletek

Clio dizájn
CLIO – tartozékok
Clio motorok
Clio adatlap
Renault Clio E-Tech full hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 4,2 – 4,4 CO2-kibocsátás g/km: 94 -100. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Ismerje meg további modelljeinket!

Similar models
Clio E-Tech full hybrid