image

Tájékoztató a kialakult helyzetről

 

Szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket, hogy márkakereskedéseink és nyitvatartásunk mindenben alkalmazkodnak a jelen helyzetben elvárható, kormányrendeletben leírt magatartásnak. A szalonok értékesítési pontjai 8 – 15 óra között, a szervizek normál időrend szerint tartanak nyitva. Célunk, hogy mindenben rendelkezésre álljunk ez idő alatt, elősegítve ügyfeleink mobilitását. Vigyázunk kollégáink és ügyfeleink egészségére egyaránt, ezért a szalonokban is érvényesek az ismert biztonsági előírások.

 

Továbbra is várjuk megkereséseiket és buzdítunk mindenkit, hogy otthonról, a digitális csatornáinkat használva lépjenek kapcsolatba velünk. Kérjen árajánlatot és rendelje meg kiválasztott modelljét online, kollégáink segíteni fognak a folyamat minden szakaszában!

 

ÉRINTKEZÉSMENTES, BIZTONSÁGOS SZERVIZ
A hivatalos Renault Márkaszerviz hálózatba továbbra is várjuk ügyfeleinket teljesen biztonságos keretek között. Minden fontos hatósági előírást és ajánlást betartva, teljes nyugalommal hozhatja hozzánk autóját időszakos karbantartásra, kötelező szervizre vagy bármely más egyéb javításra is. A veszélyhelyzetben minden autón
FERTŐTLENÍTÉST VÉGZÜNK*.
 

 

 

A beérkező kéréseket, kérdéseket megválaszoljuk, kérjük türelmüket az esetleges várakozás miatt. A megrendelt modellek beérkezésével kapcsolatban ügyfeleinkkel mielőbb felvesszük a kapcsolatot.


Türelemre és együttműködésre biztatunk mindenkit, vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

Alt Image C28v0

Találja meg az Önhöz legközelebb elhelyezkedő márkakereskedésünket

vagy
0 eredmény
  Keresés szűrése
  • SubPrefooter Icon

   Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

  • SubPrefooter Icon

   Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

  • SubPrefooter Icon

   Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

  • SubPrefooter Icon

   Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!