RENAULT ZOE E-SPORT CONCEPT

Új koncepcióautónk lényege az igazán kifejező dizájn – a Renault Zoe maximálisan sportos megjelenésű. A tervezés legfontosabb eleme az autók iránti szenvedélyünk volt, ugyanakkor az elektromos autók nyújtotta egyedi vezetési élményt is sikerült biztosítani.

Renault Zoe e-Sport Concept

SPORTOS DIZÁJN

A Renault Zoe e-Sport Concept a sorozatgyártású Renault Zoe és a Renault e.dams Formula E csapatának találkozása.
A Renault Zoe sportosabb változata
A Renault e.dams együléses járművei által ihletett, szénfekete-szaténkék karosszéria, sárga elemek, C alakú fényjegyek és álló formátumú, hátulról megvilágított Renault embléma… Renault Zoe e-Sport Concept büszkén viseli egyedi márkajegyeinket. Minden elemében csábító!

Renault Zoe e-Sport Concept - karosszéria

SPORTOS DIZÁJN, FELSŐFOKON!

A Renault Zoe e-Sport Concept egyesíti autók iránti szenvedélyünket, illetve a Formula E sorozatban kétszeres világbajnok Renault Sport szakembereinek szakértelmét.
Renault Zoe e-Sport Concept - futómű
A Renault Sport szakértelmének gyümölcse
A Renault ZOE e-Sport Concept alvázának újratervezése és átalakítása a Renault Sport Cars csapatában dolgozó szakemberek munkájának gyümölcse – ők a Renault Csoport legegyedibb sportautóinak a szakértői. Technológiai döntéseiket mindig a teljesítményhatárok maximális kitolása határozza meg. A Renault ZOE e-Sport Concept optimális teljesítményét a versenypályán a TORK Engineering csőszerkezetű váza, az első és hátsó « kettős háromszög » felfüggesztés, a 20”-os kerekek és a « 4 utas » típusú, OHLINS szabályozható lengéscsillapítók biztosítják.
Renault Zoe e-Sport Concept - műszerfal
Páratlan teljesítmény
Felépítésének, teljesítményének, illetve a összkerék-meghajtásnak köszönhetően a Renault Zoe e-Sport Concept teljesítménye igazán kiváló. A tömeg/teljesítmény arányának (1 460 kg sofőrrel együtt/460 LE) és a szinte azonnal elérhető 640 Nm nyomatéknak (320 Nm/motor) köszönhetően az autó 3,2 mp alatt éri el a 100 km/h sebességet, illetve kevesebb mint 10 mp alatt éri el végsebességét, ami 210 km/h.

Ajánlatok

KI NE SZERETNÉ, HA EGY MEGÁLMODOTT KONCEPCIÓ A VALÓSÁGBAN IS TESTET ÖLTENE?

Renault koncepcióautók

Fedezze fel!

Koncepcióautóink
Renault Sport

Fedezze fel!

A Renault Sport szakértelmének gyümölcse