image

Új Renault ZOE

Közlekedjen elektromos autóval, könnyedén!

Ismerje meg az Új ZOE újdonságait!

Még kifejezőbb stílus...

Egyedi színek, Full LED fényjegyek, krómozott hűtőrács és hologramhatású emblémák... A Renault legújabb elektromos autójának minden eleme még karakteresebb.

... és egy csúcstechnológiás, elegáns belső tér.

Az Új ZOE utastere az EASY LINK rendszer és a 9,3''-os érintőképernyő révén valódi multimédiás élményt nyújt, valamint a nagyméretű, 10’’-os színes műszeregységen is azonnal megtalál minden fontos, a vezetéssel kapcsolatos információt.

Kifinomult részletek és krómozott elemek, gondosan párnázott ülések, indukciós telefontöltő... Foglaljon helyet a 100%-ban újrahasznosított textillel bevont ülések egyikén, amely tökéletes összhangba hozza a kényelmet a környezet védelmével.

Ritkább töltés és nagyobb hatótáv...

A még kiválóbb teljesítményre képes, új Z.E.50 akkumulátorral szerelt Új ZOE 390 km-es hatótávot biztosít a WLTP ciklus szerint*. Megállna egy rövid pihenésre? Az 50kW-os egyenáramú (DC) gyorstöltőnek köszönhetően az Új ZOE több mint 150 km-es hatótávra képes, mindössze 30 perc töltés után.

* A végső műszaki homologizáció függvényében.

...hála az utazásokat segítő szolgáltatásoknak.

Optimalizálja útvonalát és becsülje meg a következő feltöltésig hátralévő hatótávot… A MY Renault alkalmazással "elektromos utazásait" okostelefonján keresztül kezelheti, és teljes nyugalomban kelhet útra. Az okostelefon tükrözés funkció segítségével a tervezett útvonalát közvetlenül a multimédia kijelzőn jelenítheti meg (az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazások használatával).

100%-ban elektromos vezetési élmény

Az új, 100 kW-os teljesítményt és 245 Nm nyomatékot biztosító R135 elektromotornak köszönhetően az Új ZOE a kényelmet és a teljesítményt páratlanul ötvözve nyújt 100%-ban elektromos vezetési élményt, méghozzá a motorzaj és a rezgések okozta kellemetlenségek nélkül.

... vezessen nyugodtan.

B üzemmódban a hajtáslánc jobban lelassítja a járművet, így a fékpedál ritkább használata mellett is gördülékenyebben és nyugodtabban vezethet. Az Új ZOE egyszerűbbé teszi a mindennapjait, és felvillanyozza az utazásait!

További ajánlatok...

A Renault Z.E. járművek választéka

Ismerje meg elektromos autóinkat, a városi autóktól a kis teherautókig, a személyautóktól a haszongépjárművekig!

ISMERJE MEG ELEKTROMOS AUTÓINKAT!

Renault Z.E. szolgáltatások

Tegye könnyeddé utazásait a Renault Z.E. elektromos autók online szolgáltatásainak köszönhetően!
 

A funkció hamarosan Magyarországon is elérhető.

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!