image

R-SPACE Concept

Dinamikus vonalvezetés, újragondolt utastér: az R-SPACE Concept az egyterű gépjárművek vadonatúj kialakításával a család minden tagjának tökéletesen megfelel.

  • R-SPACE Concept - elölnézet

R-SPACE Concept

Az újragondolt egyterű

Dinamikus vonalvezetés, újragondolt utastér: az R-SPACE Concept az egyterű gépjárművek vadonatúj kialakításával a család minden tagjának tökéletesen megfelel.

Renault R-SPACE Concept

Könnyed és áramvonalas külső megjelenés

A családi utazások öröme

A családi utazások öröme

Családos emberként miért kellene megelégednie egy egyszerűen csak praktikus és funkcionális járművel? Az érzéki és hívogatóan barátságos R-SPACE Concept az autóvezetés élménye és a sportosság terén sem köt kompromisszumot. Ez az érzelmekkel teli koncepcióautó továbblép az egyterűek hagyományos jellemzőin.

Egy leheletnyi könnyedség

Egy leheletnyi könnyedség

Domború oldalkialakítás, karakteres vállak, ívelt formák, lekerekített hátrész... Az R-SPACE Concept megjelenése szinte már emberi. Lendületes formavezetése – amit az egyterűek között egyedülálló fényjegyek emelnek ki – energikus, egyben könnyed megjelenést kölcsönöz az autónak.

Videó: Az R-SPACE Concept belső kialakítása

R-SPACE Concept - Bal oldal

Az R-SPACE Concept egyterű családi autó külső kialakítása egyszerre karakteres, illetve hívogatóan barátságos. Lendületes és energikus vonalvezetése mindenkit elbűvöl.

Renault R-SPACE Concept

A belső formavilágot különös figyelemmel terveztük meg

Saját tér a család minden tagjának

Saját tér a család minden tagjának

Az R-SPACE Concept újraértelmezi a családi egyterű autók utasterének kialakítását. Kontrasztos formájának köszönhetően ennek a koncepcióautónak a belső tere 2 jól elkülönülő, mégis egyetlen egységet alkotó részből áll. Az elöl lendületes és karakteres, hátul pedig egyenes vonalvezetésű autóban a gyerekek a saját szobájukban, sőt, egy játszótéren érzik majd magukat!

Középpontban az érzelmek

Középpontban az érzelmek

Az R-SPACE Concept egyterű autót érzelemmel töltöttük meg – egyedülálló módon. Az utastér úgy vált rendkívül kifejezővé, hogy közben nem kell lemondania a hasznos, variálható és rugalmas kialakítás előnyeiről sem. A belső tér elöl a sportos kialakítású vezetőülésnek köszönhetően nagyszerű vezetési élményt, míg hátul a szórakoztató üléseknek, illetve az első ülések fejtámláiba beépített képernyőknek köszönhetően igazi játszóteret biztosít.

Videó: Az R-SPACE Concept külső megjelenése

R-SPACE Concept - Belső kialakítás

Puha és érzéki formák, játék az anyagokkal – az R-SPACE koncepcióautó belső tere sikeresen vegyíti az érzelmeket a hasznos funkciókkal és az utastérrel.

Renault R-SPACE Concept

Érzelmekkel teli élmény

Mézsárga – a közös családi reggeli színe

Mézsárga – a közös családi reggeli színe

Az R-SPACE koncepcióautó színe sárga, pontosabban mézsárga. Hívogatóan barátságos és minden részletében lágy választás, amely a családi reggeli hangulatát idézi, az egyetlen pillanatot, amelyet a szülők és a gyerekek rohanás nélkül osztanak meg egymással. A beltérben a barna csokoládé naranccsal ízesített fehér tejjé olvad. A külső megjelenés megtervezésekor különös figyelmet fordítottunk a festék szemcseméretének megválasztására, hogy a festék elnyelje az árnyékokat, és kiemelje a domborulatokat. 
 

Az egész család, ugyanabban az utastérben

Az egész család, ugyanabban az utastérben

Az R-SPACE Concept belső kialakítása közös teret ad a szülőknek és a gyerekeknek, és anyagaiban, textúráiban fedi fel világát. A fekete-fehér motívummal díszített első üléseket érzéki és meleg érzetet biztosító bőrkárpit fedi. Hátul a kifordítható bőrborítású, szilikonhabból készült pixelek puha érintésű anyagok keverékét hozzák létre. Az autó elülső részétől a „gyerekszobáig” érő padló átmenetet képez a színek és anyagok terén, hogy az autóban a családtagok még inkább azt érezhessék, hogy nincsenek elválasztva egymástól, hanem közös élettérben utaznak. 

R-SPACE Concept - dizájn

thumbnail

Az anyagok terén végzett kutatásaink eredményeképpen tervezőink a gépkocsik világában egyedülálló anyagokat alakítottak ki. Az R-SPACE Concept minden egyes eleméhez és minden verziójához a legérzékibb kialakítást és anyagokat választották ki.

Ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

Renault koncepcióautók

Fedezze fel!

Koncepcióautóink

Választék megtekintése
Renault - Renault Life

Fedezze fel!

A holnap technológiája

Ismerje meg az Easy Life technológiákat!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet