R-SPACE CONCEPT

Dinamikus vonalvezetés, újragondolt utastér: az R-Space Concept az egyterű gépjárművek vadonatúj kialakításával a család minden tagjának tökéletesen megfelel.
R-SPACE CONCEPT
Az újragondolt egyterű
Dinamikus vonalvezetés, újragondolt utastér: az R-Space Concept az egyterű gépjárművek vadonatúj kialakításával a család minden tagjának tökéletesen megfelel.

Renault R-Space Concept

KÖNNYED ÉS ÁRAMVONALAS KÜLSŐ MEGJELENÉS

R-Space Concept - Hátulnézet
A családi utazások öröme
Családos emberként miért kellene megelégednie egy egyszerűen csak praktikus és funkcionális járművel? Az érzéki és hívogatóan barátságos R-Space Concept az autóvezetés élménye és a sportosság terén sem köt kompromisszumot. Ez az érzelmekkel teli koncepcióautó továbblép az egyterűek hagyományos jellemzőin.
R-Space Concept - Hátulnézet
Egy leheletnyi könnyedség
Domború oldalkialakítás, karakteres vállak, ívelt formák, lekerekített hátrész... Az R-Space Concept megjelenése szinte már emberi. Lendületes formavezetése – amit az egyterűek között egyedülálló fényjegyek emelnek ki – energikus, egyben könnyed megjelenést kölcsönöz az autónak.
R-Space Concept - Bal oldal
Videó: Az R-Space Concept belső kialakítása
Az R-Space Concept egyterű családi autó külső kialakítása egyszerre karakteres, illetve hívogatóan barátságos. Lendületes és energikus vonalvezetése mindenkit elbűvöl.

Renault R-Space Concept

A BELSŐ FORMAVILÁGOT KÜLÖNÖS FIGYELEMMEL TERVEZTÜK MEG

R-Space Concept - Belső kialakítás
Saját tér a család minden tagjának
Az R-Space Concept újraértelmezi a családi egyterű autók utasterének kialakítását. Kontrasztos formájának köszönhetően ennek a koncepcióautónak a belső tere 2 jól elkülönülő, mégis egyetlen egységet alkotó részből áll. Az elöl lendületes és karakteres, hátul pedig egyenes vonalvezetésű autóban a gyerekek a saját szobájukban, sőt, egy játszótéren érzik majd magukat!
R-Space Concept - Belső kialakítás
Középpontban az érzelmek
Az R-Space Concept egyterű autót érzelemmel töltöttük meg – egyedülálló módon. Az utastér úgy vált rendkívül kifejezővé, hogy közben nem kell lemondania a hasznos, variálható és rugalmas kialakítás előnyeiről sem. A belső tér elöl a sportos kialakítású vezetőülésnek köszönhetően nagyszerű vezetési élményt, míg hátul a szórakoztató üléseknek, illetve az első ülések fejtámláiba beépített képernyőknek köszönhetően igazi játszóteret biztosít.
R-SPACE Concept - Belső kialakítás
Videó: Az R-Space Concept külső megjelenése
Puha és érzéki formák, játék az anyagokkal – az R-Space koncepcióautó belső tere sikeresen vegyíti az érzelmeket a hasznos funkciókkal és az utastérrel.

Renault R-Space Concept

ÉRZELMEKKEL TELI ÉLMÉNY

R-Space Concept - Felülnézet
Mézsárga – a közös családi reggeli színe
Az R-Space koncepcióautó színe sárga, pontosabban mézsárga. Hívogatóan barátságos és minden részletében lágy választás, amely a családi reggeli hangulatát idézi, az egyetlen pillanatot, amelyet a szülők és a gyerekek rohanás nélkül osztanak meg egymással. A beltérben a barna csokoládé naranccsal ízesített fehér tejjé olvad. A külső megjelenés megtervezésekor különös figyelmet fordítottunk a festék szemcseméretének megválasztására, hogy a festék elnyelje az árnyékokat, és kiemelje a domborulatokat.
R-Space Concept - Belső kialakítás
Az egész család, ugyanabban az utastérben
Az R-Space Concept belső kialakítása közös teret ad a szülőknek és a gyerekeknek, és anyagaiban, textúráiban fedi fel világát. A fekete-fehér motívummal díszített első üléseket érzéki és meleg érzetet biztosító bőrkárpit fedi. Hátul a kifordítható bőrborítású, szilikonhabból készült pixelek puha érintésű anyagok keverékét hozzák létre. Az autó elülső részétől a „gyerekszobáig” érő padló átmenetet képez a színek és anyagok terén, hogy az autóban a családtagok még inkább azt érezhessék, hogy nincsenek elválasztva egymástól, hanem közös élettérben utaznak. 
R-Space Concept - dizájn
R-Space Concept - dizájn
Az anyagok terén végzett kutatásaink eredményeképpen tervezőink a gépkocsik világában egyedülálló anyagokat alakítottak ki. Az R-Space Concept minden egyes eleméhez és minden verziójához a legérzékibb kialakítást és anyagokat választották ki.

KI NE SZERETNÉ, HA EGY MEGÁLMODOTT KONCEPCIÓ A VALÓSÁGBAN IS TESTET ÖLTENE?

Renault koncepcióautók

Fedezze fel!

Koncepcióautóink
Renault - Renault Life

Fedezze fel!

A holnap technológiája