RENAULT KWID CONCEPT

A világ minden táján dolgozó munkatársaink közös munkájának eredményeképpen született meg a Renault Kwid koncepcióautó, amelyet az új piacok fiatal ügyfeleinek szánunk – például Indiában és Brazíliában.

Kwid Concept

ROBUSZTUS ÉS SZÓRAKOZTATÓ DIZÁJN

Szimpatikus, robusztus és csúcskategóriás – és ezzel még nincs vége a Renault Kwid Concept nyújtotta lehetőségeknek!
Egy drón, amely önnek segít
A « Flying Companion » elnevezésű, az autóiparban a maga nemében legelső repülő eszközt úgy terveztük meg, hogy az kellemes és biztonságos vezetést biztosítson önnek.

Kwid Concept

„CSÚCSKATEGÓRIÁS” KONCEPCIÓAUTÓ

A Renault Kwid Concept szórakoztató és ötletes stílusa mellett számtalan technológiai felszerelésével válik még egyedibbé.
Kwid Concept - Bal oldal
Egy impozáns városi crossover
A Renault Kwid Concept autóval tervezői csapatunk belemerült a kontrasztok világába. A szórakoztató jelleghez és a barátságos megjelenéshez robusztus kialakítás társul, amelyet egy impozáns hűtőrács és négyszögletes sárvédők emelnek ki. A kétkerék-meghajtással felszerelt Renault Kwid Concept minden terepen jól teljesít.
Kwid Concept - Belső kialakítás
Egyedülálló kialakítású utastér
A fehér ülésen túl a Renault Kwid Concept első 3 ülése mintha lebegne. A világos, elasztomer borítás arra invitálja az utasokat, hogy foglaljanak helyet az autóban. A központban lévő vezetői pozíciónál beépített érintőképernyővel vezérelhetők az autó funkciói és távirányítható a „Flying companion” drón.

ajánlatok

KI NE SZERETNÉ, HA EGY MEGÁLMODOTT KONCEPCIÓ A VALÓSÁGBAN IS TESTET ÖLTENE?

Renault koncepcióautók

Fedezze fel!

Koncepcióautóink
Technolab

Fedezze fel!

A holnap technológiája