KANGOO Z.E. Koncepció

A KANGOO Z.E. Concept elektromos városi show-car a KANGOO új családjának előfutára, amelynek forgalmazása 2020-ban kezdődik meg. A koncepció egy mozgó karbantartó és javító műhelyt képvisel, valamint a munkamódok és a mobilitás fejlődésére koncentrál.

Egyedi fényjegyek

A KANGOO Z.E. Concept teljesen átlátszó, üvegezett hátsó traktusa egészen új fényjegyet kölcsönöz. A Renault járműveket megkülönböztető két C formájú fényszórót a központi logót felölelő vonal köti össze. Az új fényjegy az elektromos Renault járművek jellegzetes formatervezésének hírnöke.

A KANGOO Z.E. Concept karosszériáját az oldalakon és a jármű hátulján található fényvonal öleli át a teljesség jegyében, amely a Renault elektromosautó-választék jövőbeni modelljeinek jellegzetes technológiáját szimbolizálja. A hátsó logótól kiinduló fényjegy kiemeli a csúsztatható ajtók sínjeit, és az előbukkanó ajtónyitó fogantyúkkal alkot egységet.

High-tech kialakítás és futurisztikus részletek

Az elektronikus tárgyként megálmodott KANGOO Z.E. Concept a legapróbb részletekben is modern megjelenésű. Erről tanúskodik a számos letisztult kialakítású elem: karosszéria alsó része, ablakok, fényszórók, ajtóbetétek, hűtőrács stb.

Az első és hátsó lökhárító rácsai az elektronikai eszközök hűtőrácsaira emlékeztetnek.

Ajánlatok

Ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

EZ-GO CONCEPT

Fedezze fel!

Koncepcióautóink

Koncepcióautóink
A Z.E. járművek választéka

Fedezze fel

Z.E. járműveink választéka

A Renault felvillanyozza a mindennapjait
 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet